fbpx

OnePlus nu poate alege de una singura cutia lui OnePlus 5

OnePlus nu poate alege de una singura cutia lui OnePlus 5

Se pare ca pregatirile pentru lansarea lui OnePlus 5 au inceput deja. OnePlus a inceput un sondaj pe site-ul de microblogging chinez Weibo pentru utilizatori pentru a selecta cutia in care ar dori sa-l vada pe viitorul smartphone OnePlus 5.

Compania are un obicei in a-i tachina pe fanii sai, avand in vedere ca producatorul vrea ca publicul sa fie entuziasmat in legatura cu urmatorul lor smartphone de varf.

Compania a anuntat recent ca va aduce fotografii uluitori intr-ale fotografiei mobile pentru a-l testa pe OnePlus 5 inainte de lansare. Compania ii cere acum publicului opinia pentru designul cutiei lui OnePlus 5.

CITESTE SI:  Cand ar putea lansa HTC smartphone-ul sau Exodus de tip blockchain

Producatorul smartphone-uri efectueaza un sondaj online cu cateva optiuni pe care oameni le pot vota, iar optiunea care primeste cele mai multe voturi va fi aleasa drept cutia in care se va vinde urmatorul smartphone de varf al companiei.

Compania a lansat un sondaj pe Weibo, varianta chineza a Twitter-ului, pentru a-i intreba pe oameni care dintre multele optiuni pe care le-a prezentat lor le place si le-a cerut sa aleaga una care va fi cutia in care se va vinde urmatorul smartphone de varf.

CITESTE SI:  Ce explicatie da Samsung pentru faptul ca Galaxy S10 5G a luat foc

Printre optiuni se numara o cutie alba cu rosu cu numarul “5” inscriptionat in partea din fata. Numarul poate fi fie 3D, fie decolorat. Exista chiar o optiune pentru cutie in modul peisaj.

Exista o optiune care are cuvintele “Hello 5” in partea din fata, probabil acesta va fi sloganul oficial pentru noul smartphone OnePlus 5. Cei care vor sa voteze vor trebui sa se autentifice pe Weibo prima data si dupa aia sa-si inregistreze votul.

CITESTE SI:  La ce ar putea fi utila camera tripla a iPhone-ului care se va lansa in 2019

Nu este clar daca producatorul are de gand sa efectueze un sondaj similar pe Twitter sau Facebook. Compania inca nu a confirmat cand are de gand sa lanseze oficial smartphone-ul OnePlus 5.