OnePlus 5 va avea probabil 8GB de RAM

OnePlus 5 va avea probabil 8GB de RAM

Potrivit unei stiri din China, OnePlus 5 va fi un alt flagship killer. Stirea indica faptul ca OnePlus 5 va veni cu 8GB de RAM si, avand in vedere ca acesta este anul marginilor subtiri, smartphone-ul OnePlus 5 va avea de asemenea margini foarte subtiri.

La viteza la care producatorii de smartphone-uri isi actualizeaza telefoanele, faptul ca compania a decis sa-l echipeze pe OnePlus 3 in 2016 cu 6GB de RAM nu a fost o surpriza.

De fapt, incepem sa vedem tot mai multi producatori facand acelasi lucru, dar se pare ca, in 2017, compania ar putea duce lucrurile la urmatorul nivel. Intr-o stire de PcPop (via The Android Soul) din China, acestia sustin ca, in smartphone-ul OnePlus 5 din acest an, compania ar putea include 8GB de RAM.

CITESTE SI:  VIDEO: Trailerul pentru filmul "Misiune: Imposibila 6 (Declinul)" a fost lansat

In acest moment, telefonul la care se face referire este OnePlus 5 pentru simplul fapt ca in cultura chineza numarul 4 este vazut drept un numar cu ghinion din cauza faptului ca se pronunta similar cu “moarte”.

CITESTE SI:  Ce avantaje au utilajele de constructii autonome ale Komatsu

Acestea fiind spuse, zvonurile sustin ca smartphone-ul va veni cu o cantitate de RAM de 8GB, ceea ce este mult, daca nu prea mult. Cu toate acestea, in acelasi timp, inseamna un marketing grozav.

Zvonurile indica de asemenea ca OnePlus ar putea actualiza displayul la rezolutia QHD, ceea ce ar fi grozav. Printre alte presupuse specificatii se numara utilizarea unui cip Qualcomm Snapdragon 835, ceea ce presupunem ca reprezinta standardul smartphone-urilor de varf din ziua de azi.

CITESTE SI:  Huawei construieste un sistem de operare alternativ la Android [zvon]

De asemenea, se spune ca smartphone-ul cu 8GB de RAM va integra o baterie cu o capacitate de 3000mAh si ca va avea un pret mai mic de 500 de dolari. Trateaza aceste informatii cu precautie deocamdata si sa speram ca vom avea in curand mai multe informatii oficiale de impartasit despre smartphone-ul cu 8GB de RAM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *