fbpx
Oculus ne avertizeaza asupra folosirii smartphone-ului Galaxy Note 7 cu Gear VR

Oculus ne avertizeaza asupra folosirii smartphone-ului Galaxy Note 7 cu Gear VR

Samsung a primit multa reclama negativa recent dupa ce a confirmat o rechemare globala a lui Galaxy Note 7 din cauza unei probleme cu bateria.

Rechemarea a fost confirmata dupa ce au aparut stiri cum ca bateriile din interiorul celui mai nou smartphone de varf al companiei au explodat.

Samsung a luat la cunostinta problema si a decis ca trebuie sa recheme toata unitatile livrate pana in prezent pentru a asigura siguranta clientilor.

CITESTE SI:  Tableta masiva a Samsung de 18,4 inch este acum oficiala

Desi nu a spus daca clientii pot continua sa foloseasca in siguranta smartphone-ul pana ce acestia primesc un inlocuitor gratuit, Oculus a avertizat proprietarii de Galaxy Note 7 sa nu foloseasca dispozitivul cu casca Gear VR.

In caz ca nu stii despre ce e vorba, Samsung a colaborat cu compania Oculus detinuta de Facebook pentru Gear VR.

Compania a lansat o versiune actualizata a Gear VR cu Galaxy Note 7. A fost nevoie, avand in vedere ca noul smartphone de varf integreaza un port USB Type-C.

CITESTE SI:  LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

Oculus a postat o notita pe site-ul sau care mentioneaza ca Samsung a emis o rechemare si a lansat un program de schimb de produse pentru Galaxy Note 7 din cauza problemelor cu bateria.

“Nu-ti folosi smartphone-ul tau Note7 cu Gear VR pana ce primesti inlocuitorul”, spune compania Oculus. Are sens sa fim grijulii in legatura cu asta, avand in vedere ca folosirea smartphone-ului cu Gear VR va testa bateria in special si avand in vedere incertitudinea care planeaza asupra bateriilor smartphone-urilor Galaxy Note 7, ar fi cel mai bine sa incetezi sa folosesti Gear VR cu Galaxy Note 7 pana ce unitatea ta este inlocuita. Deci e bina ca Oculus ne avertizeaza in acest sens.