fbpx

Obama obtine 1 milion de urmaritori pe Twitter in doar 5 ore

Obama obtine 1 milion de urmaritori pe Twitter in doar 5 ore

Alaltaieri, presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a primit un cont de Twitter in numele lui. Primul tweet este in felul urmator: “Buna, Twitter! Sunt Barack. Serios! Dupa sase ani ei imi dau in sfarsit propriul meu cont”.

La scurt timp de la postare, tweet-ul de pe Twitter al lui Barack Obama a fost distribuit de peste 260 000 de ori, ceea ce este destul de impresionant. Altceva care mai este impresionant este faptul ca Barack Obama a reusit sa ajunga la 1 milion de urmaritori in doar cinci ore de cand contul a aparut, depasind un record. De fapt contul de Twitter @POTUS al lui Barack Obama a ajuns la 100 000 de urmaritori in primele 30 de minute de la lansare. Este si normal, avand in vedere cat tam-tam s-a facut cu contul de Twitter @POTUS.

CITESTE SI:  De ce se vrea oprirea fuziunii dintre T-Mobile si Sprint in Statele Unite

Recordul anterior a fost detinut de actorul Robert Downey Jr. care a reusit sa ajunga la un milion de urmaritori in doar 23 de ore si 22 de minute. Recordul a fost verificat de Guiness World Record pe site-ul lor.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa a generat Detective Pikachu - cel mai de succes film bazat pe jocuri video

“Contul de Twitter @POTUS va servi ca o noua modalitate a presedintelui Barack Obama de a interactiona in mod direct cu poporul american, prin tweet-urile care vor veni exclusiv de la el”, potrivit lui Alex Wall care are o titulatura mult prea lunga pentru a o pomeni fara sa plictisesc.

CITESTE SI:  Ce nou sistem de operare va lansa Microsoft

Imaginea de fundal care este in prezent folosita pentru contul @POTUS este o fotografie a familiei lui Barack Obama la un eveniment prin care se celebra aniversarea a 50 de ani de la plimbarea pastorului Martin Luther King in Selma.

Contul de Twitter al lui Barack Obama are in prezent doar cateva tweet-uri, dar acesta nu a pierdut vremea si s-a angajat in discutii cu unul dintre fostii presedinti ai Statelor Unite, Bill Clinton.