Oamenii stau zile intregi la coada la magazinele Apple pentru iPhone X si smartphone-urile iPhone 8

Oamenii stau zile intregi la coada la magazinele Apple pentru iPhone X si smartphone-urile iPhone 8

Inca de dinainte ca Apple sa anunte oficial noile smartphone-uri iPhone 8, 8 Plus si iPhone X, oamenii stau la coada pentru acestea in Australia. Dupa cum spune 9to5Mac, primii oameni s-au asezat la coada si campeaza in fata magazinului Apple din Sydney inca de pe data de 11 septembrie.

Apple a anuntat oficial noile sale smartphone-uri pe data de 12 septembrie, iar potrivit unui tweet postat de jurnalistul australian Luke Hopewell (citat de 9to5Mac), se pare ca in Sydney, Australia, exista cozi formate la magazinul Apple din Sydney.

Clientii Apple se pregatesc deja sa intre in posesia noilor smartphone-uri Apple atunci cand acestea vor fi lansate. Ar trebui sa mentionam ca programul de lansare al Apple este la aproximativ o saptamana dupa ce telefonul este anuntat, ceea ce inseamna ca acesti oameni vor trebui sa stea la coada la magazin timp ce cel putin o saptamana inainte de a putea intra in posesia smartphone-urilor, desi presupunem ca probabil acest lucru inseamna si ca acestia vor fi primii care vor intra in posesia smartphone-urilor la lansarea lor.

CITESTE SI:  Ce iPhone-uri primesc caracteristica de limitare a performantei procesorului de la Apple

Nu suntem siguri pentru care modele asteapta la coada acesti oameni la magazin, avand in vedere ca stirile sustin ca Apple va lansa trei modele in acest an: iPhone 8, 8 Plus si iPhone X.

CITESTE SI:  Sondaj: Cati proprietari de iPhone-uri vor sa treaca la un model nou

Cu toate acestea, au circulat zvonuri care indica faptul ca smartphone-ul X ar putea fi amanat si s-ar putea sa nu fie lansat alaturi de modelele standard, ceea ce inseamna ca oamenii care asteapta la coada pentru iPhone X ar putea fi nevoiti sa astepte mai mult.

In orice caz, ar trebui sa aflam in curand cand vor fi lansate smartphone-urile. Dar stati, deja stim! iPhone 8 si 8 Plus se vor livra incepand cu 22 septembrie, iar iPhone X va fi livrat probabil incepand cu 3 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *