Oamenii chiar vor folosi Apple Maps daca va primi aceasta caracteristica

Oamenii chiar vor folosi Apple Maps daca va primi aceasta caracteristica

Multor oameni nu le place Apple Maps pentru ca nu s-a dovedit a fi serviciul de navigare cel mai de calitate de la lansarea sa din 2012. Cu toate acestea, odata cu evenimentul WWDC 2015, aplicatia ar putea primi o caracteristica utila pentru cei din oras. Acest update le va permite oamenilor care locuiesc in oras sa foloseasca aplicatia si pentru transportul in comun.

Motivul pentru care oamenii vor vrea sa incerce aplicatia Apple Maps este pentru ca va primi o noua facilitate, si anume navigarea in tranzit. Potrivit 9to5Mac, serviciul de harti al companiei va primi o caracteristica odata cu sistemul de operare iOS 9, Acesta va veni cu suport pentru transportul in comun prin intermediul mai multor mijloace, cum ar fi autobuzul, trenul sau metroul.

CITESTE SI:  Magazinul de aplicatii App Store al Apple a castigat 20 de miliarde de dolari anul trecut, dar cresterea incetineste, se pare

Daca calatoresti des folosind aceste mijloace de transport, atunci vei avea cu o aplicatie mai putin de folosit, pentru ca Apple Maps ii va prelua rolul. Navigarea in tranzit este o caracteristica majora care lipseste de pe aplicatia de navigatie nativa de pe dispozitivele iOS. Compania a fost foarte huiduita atunci cand a decis sa inlocuiasca Google Maps ca si serviciu de harti nativ in favoarea aplicatiei proprii Apple Maps.

Apple Maps a debutat in 2012 odata cu iOS 6 si desi anul trecut s-a speculat ca iOS 8 va veni in sfarsit cu navigarea in tranzit, nu a fost asa. Cu toate acestea, in acest moment nu se poate spune cu certitudine daca Apple va reusi sa-i recastige pe cei care au parasit Apple Maps in favoarea altor servicii de navigatie, cum ar fi GM.

CITESTE SI:  Cu ajutorul Continuum vei putea avea o experienta de tip desktop pe smartphone-ul tau Windows 10

Daca Apple Maps va primi acest update util si foarte necesar, s-ar putea ca compania sa muste un pic din dominanta serviciului de harti al Google. Caracteristica este deja disponibila pe servicii de navigatie precum GM care pot fi descarcate foarte usor de pe App Store.

Navigarea in tranzit le permite oamenilor sa planuiasca un drum de mers pe care intentioneaza sa-l parcurga cu ajutorul mijloacelor de transport si sa primeasca informatii, cum ar fi durata estimativa de mers cu trenul, autobuzul sau cu metroul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *