fbpx
O vloggerita de sanatate din China se otraveste accidental in timpul unui clip video live

O vloggerita de sanatate din China se otraveste accidental in timpul unui clip video live

Avand in vedere ca social media a crescut exponential in decursul ultimilor ani, aceasta le-a oferit oamenilor nenumarate oportunitati pentru a profita de aceasta crestere si pentru a incerca sa-si creeze o cariera din asta.

Vedem acum cum platforme precum Facebook, Instagram si YouTube, ca sa numim doar cateva dintre ele, sunt folosite pentru a opera mici afaceri si pentru a crea anumite branduri personale.

Este foarte profitabil, dar uneori goana dupa faima online se poate dovedi o experienta aproape mortala. Vloggerita din China din domeniul sanatatii pe nume Zhang s-a otravit accidental in timpul unui clip video live.

CITESTE SI:  VIDEO: Capabilitatea de rezistenta la apa a lui Moto G (2015) a fost filmata

Vloggerita de sanatate din China a trebuit sa fie dusa de urgenta la spital, acolo unde a fost nevoie ca stomacul ei sa fie golit pentru a i se salva viata. Vloggerita din China din domeniul sanatatii, care s-a otravit accidental, se filma live mancand ceea ce parea a fi o frunza uriasa de aloe vera.

Planta este foarte benefica si, desi nu suntem experti in aloe vera, credem ca exista modalitati mai bune de a profita de beneficiile sale decat rontairea plantei.

CITESTE SI:  Cercetatorii MIT si CERN lanseaza un serviciu VPN gratuit, dar si cu plata. Preturile oficiale

Ceea ce vloggerita de sanatate din China care s-a otravit accidental nu stia insa este ca planta pe care o mesteca nu era aloe vera, ci Agave Americana care arata foarte similar cu aloe vera, dar care este practic foarte otravitoare.

Vloggerita din China din domeniul sanatatii a continuat sa mestece planta si a inceput sa spuna ca aceasta avea un gust amar. Aceasta a inceput curand sa se simta foarte rau, asa ca a oprit clipul video live.

Vloggerita de sanatate din China care s-a otravit a fost dusa apoi de urgenta la spital, iar acum se spune ca este in afara oricarui pericol. Aceasta este o alta lectie ca nu merita sa platesti cu viata pentru a castiga faima pe internet, chiar daca impuscarea prietenului tau cu o arma pare sa fie o idee buna pentru a strange niste vizualizari la clipurile tale video. In orice caz, vloggerita din China din domeniul sanatatii probabil si-a bagat mintile in cap dupa ce s-a otravit accidental intr-un clip video live.