fbpx

O sala Pokemon va fi deschisa in Japonia luna viitoare

O sala Pokemon va fi deschisa in Japonia luna viitoare

Sanoyas Interaction din Japonia a anuntat ca vor inaugura un spatiu de edutainment, “Pokemon EXPO Gym”, in Osaka pe data de 19 noiembrie.

Pokemon EXPO Gym va fi primul spatiu de edutainment pentru Pokemon din Japonia. Scopul acestei initiative este cel de a le oferi fanilor sfaturi despre cum sa foloseasca abilitatile Pokemon si o modalitate pentru copii de a se distra si de a invata sa comunice unii cu altii, ca parte a programului din Japonia.

Vrei sa fi cel mai bun? Cum nimeni altcineva nu a mai fost? Daca recunosti aceste versuri, ai putea fi un fan al francizei Pokemon.

CITESTE SI:  De ce momentan Apple nu cumpara ARM de la SoftBank

De fapt, daca esti un fan suficient de mare, ai putea vrea sa iei in considerare o excursie in Japonia luna viitoare, pentru ca se pare ca cei din Japonia lanseaza o sala Pokemon in Osaka, in noiembrie.

Denumita Pokemon EXPO Gym, aceasta nu este chiar o sala de gimnastica si, din pacate, nu vor exista Pokemoni reali sau antrenori care sa te antreneze sa lupti.

In schimb, aceasta sala de gimnastica din Japonia este mai mult un spatiu de entertainment si educatie in care fanii vor primi actualizari ale francizei, precum si unele sfaturi despre cum sa foloseasca anumite abilitati ale Pokemonilor.

CITESTE SI:  VIDEO: Cercetatorii creeaza senzori super-subtiri care sunt comestibili

Fara indoiala, vor face o treaba buna in prezentarea francizei pentru copiii mai mici, in acest fel initiatorii asigurandu-se de faptul ca, desi franciza imbatraneste, va continua sa aiba o legiune tanara de fani.

Vor exista statuete, cabine in care se vor putea face fotografii, precum si programe de training precum Batalia de la Colesseum al Charizard si Controlul Scorului al Gardevoir, sa numim doar cateva.

CITESTE SI:  Smartphone-urile de varf pentru 2016 ale Samsung si LG ar putea integra tehnologii de scanare de retina, potrivit unor zvonuri

De asemenea, vor exista premii pe care vizitatorii din Japonia le vor putea castiga pentru jocurile tale Pokemon X, Y, Alpha Sapphire si Omega Ruby.

Va exista, de asemenea, o aplicatie de smartphone care ii va acompania si care le va arata rank-ul de la sala de gimnastica din Japonia, pentru cei care sunt interesati si competitivi in legatura cu lucruri de genul asta.