O problema grava a WhatsApp le permite persoanelor blocate sa trimita mesaje

O problema grava a WhatsApp le permite persoanelor blocate sa trimita mesaje

O problema foarte grava a serviciului WhatsApp permite persoanelor blocate sa trimita mesaje utilizatorilor care le-au blocat. Numerosi utilizatori ai aplicatiei de mesagerie foarte populare spun ca persoanele pe care le-au blocat sunt acum capabile sa ii contacteze si sa le trimita mesaje.

Ideea blocarii unei persoane pe aplicatii de social media sau de messenger este ca nu mai vrei sa fii deranjat de acea persoana, sau cel putin pentru moment. Cu toate acestea, se pare ca, in prezent, WhatsApp se confrunta cu un bug care permite persoanelor blocate sa trimita mesaje utilizatorului care le-a blocat.

CITESTE SI:  VIDEO: Un restaurant din Boston foloseste roboti pentru a prepara mancarea

Acest bug a fost descoperit de WABetaInfo care suspecteaza ca ar putea fi o problema la nivelul serverului, deoarece nu au existat probleme mai devreme. Asta inseamna ca nu este un bug al aplicatiei WhatsApp, ci mai degraba cu serviciile companiei WhatsApp care ar permite cumva ca blocarea sa fie evitata.

De asemenea, bug-ul WhatsApp ii permite persoanei interzise sa vada imaginea utilizatorului si starea sa online. Pentru utilizatorii care vor neaparat sa le tina pe aceste persoane blocate nu exista nicio remediere acum.

Cu toate acestea, poate exista o solutie temporara pentru ca utilizatorii pot opri conversatiile, ceea ce cel putin va impiedica aparitia notificarilor. Utilizatorii pot, de asemenea, arhiva mesajele pentru a evita citirea lor, daca vor sa evite toata bataia de cap.

CITESTE SI:  Cum functioneaza aplicatia pentru diagnosticarea infectiilor urechii

WhatsApp nu a recunoscut inca oficial bug-ul, asa ca nu este clar daca compania este constienta de acesta si daca l-a reparat intre timp, dar speram ca l-a rezolvat. Cu toate acestea, daca nu a reparat bug-ul, atunci acest lucru este ceva ce trebuie luat in considerare daca aveti mai multi oameni blocati pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *