O noua aplicatie de iPhone X elimina decupajul din partea de sus

O noua aplicatie de iPhone X elimina decupajul din partea de sus

Daca aveti o ura pentru decupajul de pe noul iPhone X, atunci avem o veste buna pentru dvs. Apple tocmai a aprobat o aplicatie numita Notch Remover in ciuda faptului ca a cerut dezvoltatorilor sa accepte decupajul prin a nu-l masca.

Aplicatia nu elimina decupajul de pe iPhone X la propriu, ci il face invizibil, plasand o bara neagra in partea de sus a imaginilor care trebuie mai intai setate ca imagini de fundal. Cu toate acestea, rezultatul final arata ca o bara traditionala (monospranceana), in loc de cele doua “sprancene” din partea de sus a celorlalte iPhone-uri.

Multi utilizatori nu sunt multumiti de decupajul din partea de sus a displayului lui iPhone X. Este un rau necesar pentru Apple, deoarece decupajul gazduieste toate componentele importante necesare tehnologiei Face ID de recunoastere faciala.

CITESTE SI:  A aparut o imagine care l-ar putea reprezenta pe viitorul smartphone de top al Microsoft

Daca nu-ti place deloc si vrei sa scapi de acesta, exista o aplicatie pentru eliminarea acestuia. O aplicatie denumita Notch Remover a fost aprobata de Apple si este disponibila pentru descarcare de pe App Store.

Dupa cum indica numele, aceasta aplicatie poate fi utilizata pentru a elimina digital decupajul. Evident, aplicatia nu este capabila sa schimbe nimic la nivel de hardware, astfel incat taietura va fi tot acolo.

Pur si simplu umple zona din jurul decupajului, astfel incat displayul sa para mai mult ca unul de iPhone obisnuit. Notch Remover adauga o bara neagra in partea de sus a imaginilor.

CITESTE SI:  VIDEO: Cursa Mario Kart in viata reala din Japonia ajunge si in Australia

Acele imagini trebuie sa fie setate ca imagini de fundal in meniul de setari. Acest lucru are ca rezultat o singura bara neagra de stare care este similara cu ceea ce am vazut pe aproape fiecare iPhone.

Notch Remover este acum disponibila pentru descarcare de pe App Store. Dar aplicatia nu este gratuita. Dar daca ati cumparat un iPhone X de 1000 de dolari, atunci puteti cumpara si softul de 0,99 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *