fbpx

O mare inovatie: Samsung debuteaza cu primul display LED de cinema din lume

O mare inovatie Samsung debuteaza cu primul display LED de cinema din lume

In acest moment, majoritatea salilor de cinema la care mergi sa bazeaza pe proiectoare. Asa a fost inca de la inceputuri, desi trebuie sa recunoastem ca proiectoarele si calitatea lor au evoluat de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, se pare ca, in viitorul apropiat, am putea urmari filme la cinema folosind aceeasi tehnologie de display LED oferita de televizoarele noastre. Acest lucru se datoreaza companiei Samsung si minunilor sale care a anuntat primul display LED de cinema din lume, posibil intr-o incercare de-a Samsung de a inlocui tehnologia proiectoarelor cu care cu totii ne-am obisnuit.

CITESTE SI:  De ce oamenii vor sa protesteze impotriva companiei Sony

Displayul LED pe care Samsung l-a dezvaluit masoara 10,3 metri si ofera rezolutie 4K intr-un ecran HDR LED care a fost proiectat in mod specific pentru salile de cinema.

Potrivit Samsung, “Displayul aduce puterea vizuala a calitatii imaginii HDR catre un ecran mare si insufleteste continutul cu atat rezolutie ultra-clara 4K (4096 x 2160), cat si cu niveluri de varf de luminozitate – aproape de 10 ori mai mari decat cele oferite de tehnologiile standard de proiectoare. In plus, prezentarea futurista fara distorsiuni a Cinema LED Screen faciliteaza ultra-contrastul si setarile alb-negru de nivel redus pentru a prezenta cele mai luminoase culori, cea mai profunda culoare neagra si cea mai impecabila culoare alba la o rata de contrast aproape infinita”.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung creeaza un costum inteligent SmartSuit pentru patinatorii de la Jocurile Olimpice

Ei bine, daca salile de cinema din lume au planuri de a-si upgrada displayurile la cele LED ale companiei Samsung, ramane de vazut. Cu toate acestea, daca traiesti in Coreea de Sud sau ai planuri de a vizita Coreea de Sud, vei putea sa vezi cu ochii tai cum functioneaza tehnologia de display LED a companiei Samsung, avand in vedere ca prima versiune instalata din lume va exista in Lotte Cinema World Tower din Coreea de Sud.