fbpx

O femeie paraseste locul unui accident, masina cheama politia pe urmele ei

O femeie paraseste locul unui accident, masina cheama politia pe urmele ei

O femeie din Florida a fost arestata dupa ce cei de la 911 au primit un apel destul de neobisnuit. Apelul nu a fost efectuat de sofer, ci de masina care a pus politia pe urmele femeii care era la volanul masinii.

Se presupune ca femeia a lovit un camion, iar apoi o duba, inainte sa fuga de la locul accidentului. Sistemul automat de siguranta al masinii a detectat schimbarile bruste de miscare si i-a alertat pe politisti.

CITESTE SI:  S-a dezvaluit cauza accidentului fatal al masinii fara sofer Uber

Femeia a sfarsit fiind arestata pentru ca a fugit de la locul accidentului si de asemenea pentru ca a mintit politia cand a fost intrebata despre accident.

Sistemul de siguranta al masinii foloseste cativa senzori din interiorul autovehiculului pentru a determina daca au existat schimbari bruste in miscarea masinii sau daca airbagurile au fost lansate din cauza unui accident.

Apoi, sistemul suna automat la politie si le spune producatorul si modelul autoturismului, care in acest caz a fost un Ford, pe langa locatia si ora la care a avut loc accidentul.

CITESTE SI:  In China a aparut prima masina creata prin printare 3D

Mai apoi, soferul autoturismului poate lua mai departe legatura cu serviciile de urgenta si poate oferi detalii suplimentare.

Aceasta caracteristica a fost inclusa in masinile Volvo, Ford si BMW de cativa ani deja. Femeia Cathy Bernstein in varsta de 57 de ani a lovit un camion, iar apoi o duba, potrivit politiei.

Acestia au ajuns la ea dupa ce masina i-a sunat, dar Bernstein a spus politiei ca totul este in regula.

CITESTE SI:  Medicii din Marea Britanie ii incurajeaza pe fumatori sa foloseasca tigari electronice

Politia a intrebat-o pe femeie daca a parasit locul unui accident, iar aceasta a raspuns ca nu ar face niciodata asa ceva.

Prima data, femeia a fost dusa la spital pentru a fi tratata pentru ranile suferite in urma accidentului, iar mai apoi aceasta a fost dusa de politie la inchisoare. Curtea inca nu s-a pronuntat in cazul dansei.