fbpx

O femeie i-a trimis unui barbat 65.000 de mesaje dupa prima intalnire

O femeie i-a trimis unui barbat 65.000 de mesaje dupa prima intalnire

Deci, mergi la o prima intalnire si lucrurile decurg foarte bine, te intelegi foarte bine cu persoana respectiva si abia astepti sa o vezi din nou. De asemenea, probabil ca nici nu poti astepta prea mult timp pentru a vorbi din nou cu acea persoana, dar exista sanse sa fi prea entuziasmat?

Din pacate, acesta este cazul unei femei din Arizona, Statele Unite, care i-a trimis la intamplare partenerului de intalnire 65.000 de mesaje text dupa prima intalnire.

CITESTE SI:  Unde poti chema o masina Uber prin apel telefonic

Potrivit stirii, femeia a trimis barbatului aproximativ 65.000 de mesaje text in curs de cateva luni, adica aproximativ 500 de mesaje in fiecare zi dupa ce a iesit la o singura intalnire cu barbatul, potrivit politiei.

Procurorul a dezvaluit, de asemenea, mesaje de amenintare tulburatoare de la femeie: “Sa nu indraznesti sa ma lasi. Te voi ucide. Nu vreau sa fiu o criminala”. Femeia a amenintat ca-l va ucide pe barbat daca o va parasi si ca-i va purta partile corpului.

La un moment dat, cand barbatul a iesit in oras, femeia chiar a intrat in casa lui si s-a scaldat in cada barbatului, iar barbatul a chemat politia care a aparut mai tarziu si a descoperit ca aceasta avea un cutit mare de macelar pe scaunul din fata al masinii.

CITESTE SI:  De ce n-are importanta cu cine votezi acum

Ulterior, ea a fost acuzata de infractiune si, cand nu s-a prezentat in instanta, s-a emis un mandat de arestare pe numele ei. Mai tarziu, a fost arestata dupa ce a aparut la firma barbatului si a pretins ca este casatorita cu el.

CITESTE SI:  De ce o companie ofera 1000 de dolari persoanei care urmareste toate filmele Marvel

De asemenea, mai tarziu s-a descoperit ca femeia obisnuia sa locuiasca in Florida, dar s-a mutat in Arizona dupa ce s-a intalnit cu barbatul. Vorbind cu reporterii din inchisoare, femeia a spus: “I-am spus ca, daca nu va mai dori sa vorbeasca cu mine, voi ajunge aici. Si uite ca am ajuns aici”. O astfel de femeie iti taie testiculele si le fierbe in timp de dormi.