fbpx

O extensie de Chrome care autodistruge email-urile

O extensie de Chrome care autodistruge email-urile

Ai trimis vreodata un email si ai regretat mai tarziu? Acest lucru pare a fi mai probabil atunci cand ai baut un pic prea mult, iar intr-o secunda de inspiratie impresiile tale despre fostele devin tulburi si incepi sa scrii un email pentru el sau ea spunandu-i ca ea sau el este cel mai bun si ca va continua sa fie indiferent pe cine vezi dupa asta.

Desigur, alcoolul te-a facut sa uiti ce anume a cauzat despartirea in primul rand. Ei bine, daca te-ai dezmeticit si ai trimis emailul folosind Gmail, exista speranta la celalalt capat al tunelului.

CITESTE SI:  Cum permite Google Chrome celor cu deficiente de vedere sa foloseasca site-urile web mai bine

Se pare ca exista o noua extensie pentru Gmail care iti permite sa revoci accesul la mesaje atunci cand doresti asta. Cunoscut ca Dmail, se intampla sa fie o mica extensie de browser pentru Google Chrome care iti va permite sa ai un nivel mai ridicat de control asupra mesajelor de email pe care le trimiti si sa le autodistrugi.

CITESTE SI:  Google ii va plati pe hackerii care gasesc brese in aplicatiile Android de top

De exemplu, poti seta un anumit timp cand mesajul de email se va autodistruge cu ajutorul extensiei de Chrome care poate varia de la o ora pana la o intreaga saptamana.

De fapt, daca nu exista un temporizator de autodistrugere atasat de email, inca il poti invoca in orice moment doresti, ceea ce inseamna ca destinatarul nu il va putea vedea.

CITESTE SI:  Cand va marca Google Chrome site-urile HTTP necriptate ca fiind nesigure

Aceasta extensie de Chrome care autodistruge emailurile a fost dezvoltata de cei din spatele serviciului de marcare sociala cunoscut sub numele de Delicious, iar in scurt timp echipa intentioneaza sa vada aceasta extenie de Chrome extinsa pentru a include si documentele, nu numai email-urile. Se pare ca aceasta extensie de Chrome inlocuieste destul de bine caracteristica Undo Send a Gmail.

 

Sursa: time.com