O demontare a boxei smart HomePod arata este este aproape imposibil de reparat

O demontare a boxei smart HomePod arata ca este aproape imposibil de reparat

Online

HomePod este boxa smart foarte eleganta a Apple, dar cat este de usor de reparat? Nu foarte usor, potrivit unei demontari recente a celor de la iFixit care implica 19 etape de demontare a boxei smart. Echipa iFixit ofera difuzorului inteligent HomePod un scor de reparatie de 1 din 10.

Faza cu boxele este aceea ca, deoarece sunt folosite cam la un singur lucru, si anume la redarea audio, acestea nu se demonteaza la fel de usor in comparatie cu alte dispozitive precum smartphone-urile sau PC-urile care sunt folosite la o varietate de sarcini precum navigare web, editare imagini, rulare jocuri, vorbit la telefon si asa mai departe.

CITESTE SI:  Specificatiile si caracteristicile smartphone-ului YotaPhone 3 au fost anuntate

Cu toate acestea, boxele se mai strica din cand in cand, dar ce zici despre boxa smart HomePod? Poate fi reparata? Vestea rea este ca se pare ca nu se poate sau, daca este posibil, probabil va trebui sa fie trimisa la partenerii oficiali ai Apple pentru a fi reparata.

Asta potrivit unei demontari a difuzorului inteligent HomePod de catre cei de la iFixit. Pe baza demontarii lor, se pare ca incercarea de a scoate carcasa exterioara si de a accesa maruntaiele difuzorului inteligent il va distruge.

La un moment dat in demontare, chiar au incercat sa foloseasca un fierastrau pentru a incerca sa taie boxa smart HomePod, ceea ce a dus in cele din urma la un scor de reparatie de 1 din 10.

CITESTE SI:  Care e versiunea Android cea mai utilizata si cat la suta dintre dispozitive ruleaza Oreo

Cu toate acestea, dupa cum au indicat unii prin comentarii, nu totul trebuie sa fie complet reparabil, dar avand in vedere ca difuzorul smart HomePod vine cu anumite componente care il ajuta sa fie “smart”, pot aparea probleme si ar putea fi necesar sa fie usor de reparat.

Acestea fiind spuse, Apple spune ca reparatiile in afara garantiei vor costa 279 de dolari, ceea ce inseamna ca utilizatorii ar trebui mai bine sa cumpere o boxa smart HomePod noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *