fbpx

O copie rara si sigilata a jocului NES “Stadium Events” s-a vandut pentru 42.000 de dolari

O copie rara si sigilata a jocului NES Stadium Events s-a vandut pentru 42.000 de dolari

O copie sigilata a jocului Nintendo Entertainment System (NES) “Stadium Events” s-a vandut pentru 41.977 de dolari, a confirmat vanzatorul pentru Kotaku. Desi proprietarul a incercat sa vanda copia Stadium Events pentru NES intr-o licitatie pe eBay mai devreme in aceasta luna, cel care a castigat licitatia nu a platit suma, a spus vanzatorul intr-un email.

Poate ca jocurile video vechi nu arata cel mai bine, dar acestea reprezinta un fragment de istorie a gaming-ului. Tocmai de aceea uneori jocurile vechi pot strange foarte multi bani.

CITESTE SI:  Va aparea un nou televizor Samsung The Wall cu pret mai mic decat credem

De fapt, recent, se pare ca o copie rara si sigilata a jocului NES “Stadium Events” a reusit sa adune aproape 42.000 de dolari dupa ce a fost vanduta unui cumparator serios.

Potrivit Kotaku, vanzatorul a incercat initial sa vanda copia Stadium Events pentru NES pe eBay unde cineva practic a reusit sa castige licitatia, dar se pare ca castigatorul licitatiei a decis sa nu plateasca pentru acesta.

Din fericire, vanzatorul a fost contactat de un “cumparator serios” si a fost incheiata o intelegere. Ceea ce face ca aceasta copie a jocului NES Stadium Events sa fie atat de valoroasa este faptul ca aceasta a fost lansata numai pentru o scurta perioada de timp inainte de a fi retrasa si inlocuita cu “World Class Track Meet”.

CITESTE SI:  La ce suma uriasa a ajuns un prototip rar de iPhone la o licitatie pe eBay

Asta inseamna ca nu exista prea multe copii ale jocului NES Stadium Events in lume, iar ceea ce a facut ca acesta sa adune un pret atat de mare la licitatie (aproape 42.000 de dolari) este faptul ca acesta era inca in ambalajul original si sigilat care, intr-o evaluare de Video Game Authority, a primit un punctaj de 85 din 100, ceea ce inseamna ca aceasta copie Stadium Events pentru NES era in conditie aproape impecabila. Aceasta nu este prima data cand auzim ca un joc a adunat o suma absurd de mare si ne asteptam ca vom auzi mai multe povesti ca acestea in viitor.

Facebook