fbpx

O companie canadiana le vinde chinezilor sticle cu aer curat

O companie canadiana le vinde chinezilor sticle cu aer curat

Compania canadiana care a inceput sa imbutelieze aer curat din Muntii Stancosi ca si gluma a vazut cum produsele sale au zburat de pe rafturile din China, o tara destul de poluata, iar prima expediere s-a vandut in doar patru zile.

O companie canadiana care imbuteliaza aer din Muntii Stancosi a vazut cum vanzarile din China au explodat datorita nivelului crescut al poluarii.

Poate ca China este a doua cea mai mare economie din lume in acest moment, dar tot acest progres vine cu un pret.

CITESTE SI:  Cat degradeaza acumulatorul incarcarea rapida a Oppo, conform unor cercetatori

Asta e, viteza industrializarii a dus la o poluare continua a majoritatii oraselor. Avand in vedere ca aerul curat a devenit un lux, asta a condus la aparitia unei noi piete, aceea a vanzarii de sticle cu aer curat din Muntii Stancosi din Canada, avand in vedere ca expedierea initiala a dus la o frenezie si s-a vandut tot in doar patru zile.

Ceea ce a inceput ca o gluma a sfarsit prin umplerea buzunarelor unora, cum ar fi compania canadiana Vitality Air care vinde sticle.

CITESTE SI:  Ce fel de persoana e noul CEO al diviziei de smartphone-uri a Samsung

Compania canadiana a fost fondata in 2014 in orasul canadian Edmonton si a inceput sa vanda sticle cu aer curat in China nu cu mult timp in urma.

Cofondatorul companiei canadiene, Moses Lam, a spus ca, “Prima noastra livrare de 500 de sticle de aer curat au fost vandute in patru zile”.

Fiecare lada livrata acolo are cam 4000 de sticle, dar numai livrarea cuprinde sticlele precomandate pentru majoritatea, ramanand doar un mic numar pentru vanzarile din stoc.

CITESTE SI:  Ce pedeapsa a primit un roman care a atacat prin DDoS jocul World of Warcraft

7,7 mii de centimetri cubi de aer care este recoltat din Parcul National Banff care este localizat in zona Muntilor Stancosi s-ar vinde pentru aproximativ 100 yuani (10 lire), ceea ce inseamna ca este cu aproximativ 50 de ori mai scump comparativ cu o sticla de apa minerala in China.

Sursa: telegraph.co.uk