O adolescenta a murit electrocutata de cablul de incarcare ros al iPhone-ului

O adolescenta a murit electrocutata de cablul de incarcare ros al iPhone-ului

O adolescenta a murit dupa ce cablul defect al incarcatorului de iPhone a electrocutat-o in somn. Politia din districtul Hoan Kiem din capitala Vietnamului a declarat ca a gasit cablul alb ars pe patul adolescentei electrocutate si se crede ca o roadere a izolatiei a scos la iveala firele din interior.

Daca exista o problema pe care multi proprietari de iPhone o cunosc atunci cand vine vorba despre cablul de incarcare inclus, aceea este faptul ca are tendinta de a se roade in jurul marginilor in care este conectorul.

Aceasta este o problema care exista de multi ani si una pe care Apple inca nu a rezolvat-o, dar poate ca compania se gandeste sa schimbe asta in viitor. Intr-o stire de Yahoo News UK, aflam ca o adolescenta din Vietnam a fost electrocutata mortal din cauza unui cablu de incarcare de iPhone ros, sau cel putin aceasta este actuala ipoteza.

CITESTE SI:  Soferii sub influenta alcoolului din Ohio vor trebui sa instaleze Uber sau Lyft

Parintii adolescentei electrocutate au descoperit-o inconstienta si au dus-o la spital unde medicii au incercat sa o aduca la viata, dar, din nefericire, nu au avut succes, iar acestia au confirmat ca electrocutarea a fost cauza mortii adolescentei.

CITESTE SI:  Ce capacitate va avea cea mai mare centrala de energie solara din lume, din Emiratele Arabe Unite

Daca moartea adolescentei electrocutate este din vina cablului de iPhone sau nu, nu este clar, dar exista sanse bune ca acesta este motivul, avand in vedere ca un cablu alb ars si ros a fost gasit pe patul adolescentei (vezi imaginea de mai sus).

Adolescenta isi incarca iPhone-ul in acelasi fel ca intotdeauna in fiecare noapte, dar se crede ca s-a rostogolit peste cablu si a atins firele neizolate, acest lucru ducand la electrocutarea ei.

CITESTE SI:  Verizon recunoaste ca "stranguleaza" Netflix ca parte a unui test

Inca nu s-a determinat daca acel cablu de incarcare in cauza care a electrocutat-o pe tanara este unul oficial de iPhone sau unul tert. Companii precum Apple au avertizat in trecut clientii cu privire la utilizarea unor accesorii neautorizate de la terti pentru iPhone, dar avand in vedere cat de mult costa accesoriile oficiale pentru iPhone, este de inteles de ce unii clienti se indreapta catre alternative terte mai ieftine, chiar daca nu sunt cele oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *