Nu vei mai putea scoate bani din clipurile video de pe YouTube atat de usor

Nu vei mai putea scoate bani din clipurile video de pe YouTube atat de usor

Exista o multime de modalitati pentru a forta pe cineva sa dea click pe un clip video de pe YouTube si sa-l urmareasca. Poate ca ai o imagine in miniatura interesanta, un titlu care-ti fura privirea, sau poate ca continutul in sine este suficient de controversat pentru a primi vizualizari, desi in acest caz nu fiecare ti-ar putea fi un fan care iti da like la clipurile tale video.

Dar vizualizarile sunt vizualizari, nu-i asa? Din pacate pentru utilizatorii de YouTube care insista sa incarce clipuri video ofensive in speranta ca vor strange mai multe vizualizari si astfel sa genereze mai multi bani din reclame, acest lucru nu va mai fi posibil din cauza noilor instructiuni de creatie ale YouTube care ajuta la clarificarea a ceea ce face ca un clip video sa fie “ad friendly” si care detaliaza, de asemenea, ce tip de clipuri video nu sunt eligibile pentru a castiga bani din reclame.

CITESTE SI:  Ce raspunde compania Apple pentru tanarul care cere 1 miliard de dolari de la aceasta

Acest lucru a fost o problema pentru YouTube recent, avand in vedere ca s-a observat ca unele clipuri video, care care erau considerate de multi oameni ca fiind ofensive si jignitoare, afisau reclame care generau bani, lucru care le-a fortat, in schimb, pe companii sa-si retraga reclamele de pe site.

CITESTE SI:  Google incepe sa traga in jos stirile false in rezultatele de cautare

Nu numai ca acest lucru a afectat veniturile creatorilor, dar si pe cele ale YouTube, iar asta explica de ce cei din spatele site-ului vor ca astfel de clipuri video sa nu mai poata afisa reclame.

YouTube a declarat de atunci ca multi advertiseri s-au intors dupa discutii si adaugarea noilor controale. Asadar, daca ai de gand sa incarci clipuri video care vor insulta pe cineva, sa nu te astepti ca vei scoate bani din ele, sau cel putin nu pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *