fbpx

Nu esti un fan al berii? Fallout Nuka Cola este un lucru real acum

Nu esti un fan al berii Fallout Nuka Cola este un lucru real acum

Mai este mai putin de o luna pana ce jocul Fallout 4 va fi lansat, ceva ce cu siguranta multi fani asteapta cu nerabdare. Acum, se pare ca pentru a ajuta la promovarea jocului, Bethesda a facut echipa cu cei de la Carlsberg si au produs Berea Fallout.

Saptamana trecuta, Berea Fallout a devenit un lucru real. Berea este produsa de producatorul de bere Carlsberg si a fost creata cu Bethesda pentru a ajuta la promovarea viitorului joc video Fallout 4 care a fost pregatit pentru 10 noiembrie.

CITESTE SI:  Starbucks Shanghai le permite clientilor sa-i viziteze restaurantul folosind realitatea augmentata

Stim ca unii dintre gameri s-ar putea sa nu aiba inca varsta legala pentru a bea alcool, asa ca daca esti unul dintre ei ai noroc.

Contul de Twitter oficial Fallout a tweet-uit recent o fotografie pe care o poti vedea mai sus. Aceasta este, potrivit lor, Fallout Nuka Cola Quantum oficiala care va fi disponibila exclusiv la Target incepand cu 10 noiembrie si probabil ca aceasta data nu este o coincidenta avand in vedere lansarea jocului.

CITESTE SI:  Ei vand bere World of Warcraft in China

Sifonul Fallout Nuke Cola Quantum este produs de Jones Soda Co. cu binecuvantarea Bethesda si desi pentru inceput nu avem idee ce gust ar trebui sa aiba Nuka Cola, straluceste cu un albastru foarte tulburator, ca si cum ar fi iradiata, si este similar cu cel din joc, lucru care presupunem ca o face al naibii de tare.

CITESTE SI:  VIDEO: Google produce un frigider pentru bere cu comanda vocala

Nu s-a precizat nimic in legatura cu gustul, dar s-a speculat ca probabil ar putea fi o varianta reambalata a limonadei lui Jones.

Oricum ar fi, aceasta ar trebui sa fie un lucru foarte bun de colectionat daca iti plac astfel de lucruri.

Nu s-a oferit nicio informatie in legatura cu pretul, dar este un sifon, asa ca ne indoim ca va face gaura in buzunarele gamerilor americani.