fbpx
Nu ar trebui sa instalezi Android 11 pe smartphone in acest caz

Nu ar trebui sa instalezi Android 11 pe smartphone in acest caz

Compania Google din Statele Unite a anuntat oficial recent noul sistem de operare Android 11 pentru smartphone-uri. Cu toate acestea, unii recomanda sa nu instalezi inca aceasta versiune pe telefonul tau, daca te regasesti in acest scenariu.

S-ar putea sa fie recomandat sa nu instalezi inca pe smartphone sistemul de operare Android 11 daca depinzi de smartphone-ul tau pentru muzica si navigatie in masina.

Publicatia Android Police indica semnalari de pe forumurile Google si Reddit cu privire la niste buguri serioase in Android Auto (platforma pentru masini).

CITESTE SI:  Cum e Galaxy A9s care poate fi primul smartphone cu 4 camere al Samsung

Exista o serie de defecte audio, inclusiv muzica intermitenta, apeluri care nu trec prin stereo si sunete de notificare lipsa. Compania Google din Statele Unite indica faptul ca aplicatia Calendar lipseste pentru unii utilizatori si ca va reveni abia dupa instalarea de catre utilizatori a aplicatiei Auto 5.6.

CITESTE SI:  Cum ar putea arata primul smartphone Nokia cu 5 camere

De asemenea, au existat cel putin doua cazuri in care Auto a defectat telefoane precum Pixel 3 XL, acest lucru necesitand ca utilizatorii sa le reporneasca sau sa reseteze din fabrica acele smartphone-uri pentru a le recupera.

Utilizatorii Reddit mtb_junkie si Yewtsan au indicat ca dezactivarea scanarii Bluetooth pe smartphone ar trebui sa fie de folos macar in unele cazuri.

Nu e neobisnuit ca noile versiuni ale sistemelor de operare sa aiba defecte si s-a remarcat ca Android 11 pare sa contina defecte din belsug. Cu toate acestea, defectele legate de Auto par a fi deosebit de serioase si ar putea fi problematice daca depinzi de smartphone pentru a te deplasa cu masina. Ar fi recomandat sa astepti update-ul aplicatiei Auto si noile versiuni ale sistemului de operare Android 11 al companiei Google din SUA inainte de asta.