Noul sediu al Apple are panouri din sticla frumoase, dar angajatii se cionesc de ele

Noul sediu al Apple are panouri din sticla frumoase, dar angajatii se ciocnesc de ele

Centrul principal al noului sediu al Apple Inc. este o cladire de birouri masiva, in forma de inel, plina cu panouri din sticla, o dovada a faimoasei estetici obsedate de design a companiei. Dar a existat o problema de cand s-a inaugurat anul trecut. Angajatii Apple continuau sa se ciocneasca de geamuri si usi.

Apple a realizat unele dintre cele mai frumoase gadgeturi care au aparut vreodata pe piata, motiv pentru care este de asteptat ca compania sa aiba un sediu foarte frumos care isi arata inclinatia catre design si maiestrie.

CITESTE SI:  NSA a folosit Twitter pentru a trimite mesaje codate unui rus

Noul sediu al companiei este o dovada a acestui fapt, dar exista o problema, angajatii sai se ciocnesc de panourile din sticla. Punctul principal al noului sediu al Apple din Cupertino, California, este o cladire mare in forma de inel cu geamuri.

Designul sediului este strict Apple si, desi arata foarte bine, se dovedeste a fi o provocare pentru angajatii care se ciocnesc de sticla. Panourile cu o inaltime de aproape 14 metri sunt pastrate curate.

CITESTE SI:  Cum ar putea captura Google Pixel 3 "Super Selfie-uri"

In interiorul sediului in forma de inel exista spatii de lucru care sunt, de asemenea, realizate din sticla. Potrivit unei stiri, angajatii Apple sunt adesea lipiti de iPhone-urile lor in timp ce acestia merg dintr-un loc din cladire intr-altul, motiv pentru care au existat mai multe cazuri de angajati distrasi care s-au ciocnit de panourile mari din sticla.

CITESTE SI:  VIDEO: Oamenii de stiinta creeaza un dispozitiv care poate transforma respiratia in cuvinte

Unii angajati au incercat sa remedieze aceasta problema prin lipirea de mesaje “Post-It” pe usile din sticla pentru a le semnala prezenta pentru altii, dar mesajele au fost indepartate, pentru ca afectau designul cladirii.

Stirea nu mentioneaza cat de multi angajati s-au ciocnit de panourile din sticla ale sediului, dar ne putem imagina ca a fost o experienta dureroasa. Apple a refuzat sa comenteze aceasta stire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *