Noul robot Aibo al Sony s-ar putea lansa luna viitoare

Noul robot Aibo al Sony s-ar putea lansa luna viitoare

Sony dezvolta un robot cu capabilitati inteligente pentru locuinte si intentioneaza sa-l anunte luna viitoare, potrivit unei stiri de The Wall Street Journal. Dispozitivul ar fi un succesor al gamei de dispozitive Aibo pe care Sony le-a vandut la sfarsitul anilor ’90 si inceputul anilor 2000.

Se spune ca noul dispozitiv se misca mai bine si ca are o conexiune la internet care ii permite sa controleze aparatele de uz casnic. Nu se stie daca compania va folosi brandul Aibo si cat de mult vor costa dispozitivele. Anterior, dispozitivele Aibo s-au vandut ca animale de companie in Japonia la preturi de pana la 2500 de dolari.

CITESTE SI:  Retragerea lui Galaxy Note 7 ar putea afecta alte proiecte de cercetare si dezvoltare ale Samsung

S-a spus recent ca Sony ar putea veni cu un nou robot. Se crede ca compania lucreaza la succesorul gamei populare de dispozitive Aibo, lansata de companie la sfarsitul anilor 90′ si in anii 2000.

The Wall Street Journal spune ca compania a dezvoltat un robot care va oferi utilizatorilor sai capabilitati inteligente pentru locuinte. Sony are intentia de a anunta acest robot in noiembrie.

De asemenea, s-a sustinut ca noul robot Aibo va avea o miscare mai buna. Deoarece va avea conectivitate la internet, dispozitivul va putea controla dispozitivele inteligente de uz casnic.

CITESTE SI:  Ce procent dintre dispozitivele Apple ruleaza iOS 12

Cu toate acestea, nu este clar daca Sony va reinvia brandul Aibo pentru acest nou robot sau daca il va lansa sub un brand nou. Nu exista inca nicio informatie in legatura cu cat va costa dispozitivul.

Compania a vandut anterior dispozitivele Aibo pentru o suma de 2500 de dolari. Nu se stie daca Sony intentioneaza sa puna pe noul robot un pret similar. Compania nu a confirmat sau negat nimic pana in acest moment, asa ca nu exista inca o infirmare concreta de la Sony care sa spulbere stirile despre lansarea unui nou dispozitiv. Deci, tineti pumnii stransi daca vreti sa cumparati dispozitivul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *