fbpx
Noua placa de baza pentru monede virtuale a ASUS suporta 20 de placi grafice simultan

Noua placa de baza pentru monede virtuale a ASUS suporta 20 de placi grafice simultan

ASUS profita de trendul generarii de monede virtuale cu o noua placa de baza pe care a anuntat-o acum scurt timp si despre care compania sustine ca poate suporta pana la 20 de placi grafice, permitand astfel utilizatorilor sa propulseze o intreaga ferma de generare cu doar o singura placa de baza.

Aceasta placa de baza se numeste in mod adecvat H370 Mining Master si a fost dezvoltata pentru generarea de monede virtuale. Aceasta preia stafeta de la ASUS B250 Mining Expert care a fost lansata anul trecut.

CITESTE SI:  Minerii Bitcoin din Venezuela vor trebui sa se inregistreze la guvern

Aceasta a determinat ca fermele ambitioase de generare a monedelor virtuale sa fie mai accesibile, ceea ce a eficientizat operatiunile la scara larga. Compania ASUS declara ca volumul de vanzari al H370 Mining Master pentru monede virtuale a depasit cu mult asteptarile sale.

Nu numai ca ASUS H370 Mining Master are suport pentru pana la 20 de placi grafice, dar si simplifica conectivitatea, permitand conectarea directa a cablurilor USB la PCB.

CITESTE SI:  Ce companie cumpara pana la urma cea mai mare companie de bike-sharing din Statele Unite

Acest lucru reduce timpul de nefunctionare, facilitand diagnosticarea si remedierea problemelor. Avand in vedere ca generarea de monede virtuale se reduce la numere, utilizatorii vor putea obtine profit doar daca valoarea monedei virtuale pe care o genereaza depaseste costul generarii acesteia.

O modalitate de a realiza acest lucru este cresterea numarului de placi grafice pe nod. ASUS H370 Mining Master faciliteaza acest lucru cu porturi verticale PCIe la USB prin care cablurile pot fi conectate direct la aceasta.

CITESTE SI:  India vrea sa-i determine pe cei cu monede virtuale sa plateasca impozite

ASUS va prezenta acest monstru blockchain la standul sau din Nangang Hall, in perioada 5 iunie – 9 iunie la Computex 2018 din Taiwan. Compania ASUS nu a confirmat preturile, dar spune ca placa de baza pentru monede virtuale va fi disponibila in America de Nord in trimestrul 3 al anului 2018.