fbpx

Noua functie a aplicatiei Netflix care reduce dependenta de internet

Noua functie a aplicatiei Netflix care reduce dependenta de internet

Compania Netflix din Statele Unite a lansat o noua functie pentru aplicatia sa Android, conform unor noi stiri. E o functie foarte utila care reduce dependenta de o conexiune la internet si care poate fi utila mai ales in tarile emergente in care internetul e instabil.

Netflix e un serviciu de streaming, ceea ce inseamna ca, pentru a viziona filme si seriale, e obligatorie o conexiune la internet. Dar o conexiune la internet nu e intotdeauna disponibila si, chiar si cand e disponibila, aceasta poate sa functioneze defectuos.

CITESTE SI:  Patentul Samsung pentru un stylus care poate fi deblocat vocal

Din acest motiv, aplicatia Netflix va permite utilizatorilor sa descarce filmele si serialele pentru vizionare offline. Acest lucru e de obicei posibil doar atunci cand finalizezi descarcarea inainte de vizionare.

Dar, conform companiei Netflix din Statele Unite, compania lanseaza o functie in aplicatia sa Android; si e vorba despre descarcari partiale. Asta inseamna ca, daca download-ul nu e inca finalizat, inca vei putea urmari offline filmul partial cu acea functie.

CITESTE SI:  Cum raspunde aceasta universitate la acuzatia ca-si urmareste studentii prin aplicatie

“De aceea am imbunatatit experienta de download cu aplicatia Netflix, astfel incat sa puteti viziona “The Mitchells vs The Machine” sau un nou episod din “Luis Miguel – The Series” chiar si daca nu ati finalizat descarcarea. Iar daca conexiunea la internet revine la parametrii normali, poti alege sa finalizezi descarcarea si sa vizionezi filmul ca pana in acel moment”.

CITESTE SI:  Ce cumpara PayPal pentru 4 miliarde de dolari

Acest lucru poate fi util in tarile emergente, unde conexiunile la internet sunt lente sau instabile. Oamenii din acele tari se pot delecta cu divertisment in acea aplicatie, chiar daca partial.

In acest moment, acea functie e disponibila pe varianta Android a aplicatiei, dar e posibil ca Netflix va lansa functia si pe varianta iOS. Ce parere ai despre noua functie a aplicatiei Netflix care reduce dependenta de internet?