fbpx
Noua drona a DJI este disponibila exclusiv la Apple

Noua drona a DJI este disponibila exclusiv la Apple

DJI a lansat editia limitata Mavic Pro Alpine White, o versiune alba a Mavic Pro cu o telecomanda si elice care se potrivesc. Drona DJI este disponibila pe Apple.com si in magazinele Apple din majoritatea tarilor.

Elementele sunt vandute la pachet, iar printre acestea se numara o telecomanda, doua baterii de zbor, doua perechi suplimentare de elice si un manson. Drona DJI Mavic Pro Alpine White are un sistem avansat de stabilizare a camerei si o gramada de caracteristici inteligente la bord.

CITESTE SI:  Senzorii de amprente digitale vor fi pe mai mult de jumatate dintre smartphone-urile din 2017

DJI a lansat o noua versiune a dronei Mavic Pro si se intampla ca aceasta sa fie disponibila numai la Apple. Editia limitata DJI Mavic Pro Alpine White a fost lansata de companie acum ceva timp.

Este aceeasi drona Mavic Pro pe care compania DJI a lansat-o anterior. Singura diferenta este ca are o vopsea noua pe corp, pe elice si chiar pe telecomanda. Clientii interesati pot cumpara una de pe Apple.com si in magazinele Apple din majoritatea tarilor.

CITESTE SI:  Noi laptopuri Lenovo ThinkPad Yoga 260 si Lenovo ThinkPad Yoga 460

Drona editie limitata Mavic Pro Alpine White are un corp complet alb si o telecomanda alba. DJI practic le vinde intr-un pachet prin Apple. Pachetul include o telecomanda, doua perechi de elice suplimentare, un manson de aeronava si doua baterii separate pentru zbor.

Compania a inceput sa vanda Mavic Pro Alpine White incepand de acum ceva timp. Drona care va putea fi cumparata la Apple este disponibila la un pret de 1049 de dolari. Specificatiile tehnice ale dronei raman la fel.

CITESTE SI:  De ce dispozitivele Apple cu ecran mini LED ar putea fi amanate pana in 2021

Aceasta ofera o autonomie de pana la 7 kilometri prin intermediul sistemului de transmisie video OcuSync. Bateria ii permite sa zboare pana la 27 de minute si chiar sa atinga viteze de pana la 64 de kilometri pe ora in modul Sport.

Exista un sistem avansat de stabilizare a camerei, cu o camera 4K cu trei axe. Functiile software avansate includ functiile TabFly, ActiveTrack si Gesture MOde.