fbpx

Nokia 1100 este cel mai bine vandut telefon din lume

Nokia 1100 este cel mai bine-vandut telefon din lume

La intrebarea care este cel mai bine-vandut telefon, cei mai multi dintre voi probabil vor spune ca iPhone-ul. Nici pe aproape.

Recent, Apple a dezvaluit ca a reusit sa vanda peste 13 milioane de telefoane in weekendul in care noile iPhone-uri au fost lansate.

Acest lucru este impresionant, mai ales daca iei in considerare ca au depasit cifrele de anul trecut. Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda tuturor reusitelor Apple, iPhone-urile se afla foarte departe de Nokia 1100 la vanzari.

CITESTE SI:  Huawei lucreaza la propria sa alternativa la sistemul de operare Android, se pare

Potrivit ultimelor cifre, Nokia 1100 este inca cel mai bine-vandut telefon pana in acest moment. A reusit sa se vanda intr-un numar urias de 250 de milioane de unitati de la lansarea sa din 2003, fiind la egalitate cu succesorul lui Nokia 1100 care a fost lansat doi ani mai tarziu.

Este deosebit de impresionant cand iei in considerare ca in ziua de azi exista telefoane mult mai bune care inca nu l-au depasit pe Nokia 1100 la vanzari.

CITESTE SI:  Google angajeaza mai multi ingineri de cipuri de la Apple, se pare

Desi multi dintre noi ar putea intoarce capul de la telefoanele simple ca Nokia 1100, acestea sunt extrem de populare pe pietele in curs de dezvoltare, iar asta pentru faptul ca au un pret de 100 de dolari.

Este un dispozitiv foarte simplu, dar durabilitatea si faptul ca nu vine cu brizbriz-uri l-au facut sa fie un telefon foarte popular.

CITESTE SI:  Se pare ca Apple lucreaza la o noua tehnologie pentru a creste capacitatea bateriei

Productia lui Nokia 1100 a incetat in 2009, dar au existat unitati care au fost vandute unor hackeri pentru sume foarte mari de bani.

Se pare ca hackerii au descoperit ca acestia puteau programa cateva unitati pentru a le folosi pentru scopuri legate de fraude, din acest motiv valoarea acestor telefoane este atat de mare. Asadar, a avut vreunul dintre voi un Nokia 1100?