Noile televizoare OLED ale Sony pentru 2018 au niste preturi mai mici

Noile televizoare OLED ale Sony pentru 2018 au niste preturi mai mici

Online

Daca am spune ca originalul televizor OLED al Sony este scump, ar fi o subevaluare. Acesta avea un pret de pornire de 5000 de dolari si trebuia sa fii un mare fan al designului si procesarii imaginii pentru a ignora alternative mai accesibile ca pret de la alte branduri cum ar fi LG.

Televizoarele OLED de la Sony nu au fost chiar ieftine. Modelul original avea un pret de pornire de 5000 de dolari cand a fost lansat si, desi cea mai noua gama nu este in niciun caz ieftina, aceasta este cu siguranta mai accesibila ca pret decat predecesoarea.

Sony a confirmat preturile pentru noile sale televizoare OLED pentru 2018 care incep de la 2800 de dolari. Sony a confirmat preturile pentru televizoarele OLED A8F Bravia care sunt disponibile in dimensiuni de 65 de inci si 55 de inci.

CITESTE SI:  De ce iPhone-urile din 2018 sunt mai avansate tehnologic decat smartphone-urile rivale

Acestea sunt disponibile de la comerciantii autorizati, cum ar fi Amazon si Best Buy. Noile televizoare OLED pentru 2018 de la Sony sunt echipate cu procesorul X1 Extreme al companiei pentru a oferi o imagine HDR 4K rafinata.

Tehnologia Acoustic Surface de la Sony este de asemenea prezenta si permite sunetului sa vina de pe intreg ecranul, ceea ce determina sa para ca vocile vin direct de la personaje.

CITESTE SI:  La ce mesaj de avertizare renunta Microsoft in Windows 10

Noile televizoare OLED pentru 2018 au suport pentru Dolby Vision, dar compania a confirmat ca nu va fi prezent la lansare. Functia va fi activata printr-o actualizare a firmware-ului in cursul acestui an.

Asadar, pana la sosirea update-ului de firmware, utilizatorii vor trebui sa se multumeasca cu HDR10. Televizoarele OLED noi ale Sony pentru 2018 au un pret de 2800 de dolari si 3800 de dolari pentru modelul de 55 de inci, respectiv cel de 65 de inci. Acestea sunt acum disponibile la principalii comercianti, printre care se numara Best Buy si Amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *