fbpx

Noile modalitati prin care influencerii Instagram pot castiga bani

Noile modalitati prin care influencerii Instagram pot castiga bani

Compania Instagram din Statele Unite isi deschide modalitatile si instrumentele de monetizare si pentru alti influenceri. Compania din Statele Unite extinde accesul la doua functii care vor facilita creatorilor castigarea de bani.

Instagram permite acum pentru peste 50.000 de influenceri din intreaga lume sa vanda “ecusoane” in timpul streamurilor pentru a castiga bani, a declarat compania.

Aduse pentru prima oara in luna mai, ecusoanele sunt o modalitate prin care fanii pot deveni mai vizibili in timpul unui live stream, iar influencerii pot opta pentru a oferi acestor posesori de ecusoane tratamente preferentiale.

CITESTE SI:  Cum va reusi o gazda TV sa-si continue emisiunea pe fondul coronavirusului Wuhan

Instagram sustine ca va dubla temporar sumele de bani pe care creatorii le realizeaza din vanzarile de ecusoane (pana la 5000 de dolari pe cont), pe masura ce extinde disponibilitatea.

De asemenea, compania din SUA isi extinde testele de reclame in IGTV pentru a permite creatorilor sa castige o parte din veniturile publicitare generate din clipurile video mai lungi, desi acest lucru este acum limitat la doar cateva sute de conturi din SUA.

CITESTE SI:  Ce recunoaste Apple legat de iPhone-urile sale

Noile instrumente apartin de eforturile companiei din Statele Unite de a le permite anumitor utilizatori sa castige bani si sa ajunga la curent cu functiile de generare de venituri oferite deja de YouTube, Twitch si alte platforme.

CITESTE SI:  La ce porturi noi si vechi va renunta Apple pentru viitoarele iPhone-uri

Pana acum, influencerii Instagram s-au bazat in principal pe sponsorizari de la diverse companii sau pe traficul catre magazinele online pentru a castiga bani, fara a putea castiga o parte din veniturile din reclamele afisate de Instagram.

Compania va permite influencerilor sa pastreze 100% din veniturile din vanzarile de ecusoane. Ce parere ai despre noile modalitati prin care influencerii Instagram pot castiga bani?