fbpx

Noile iPhone-uri ar putea veni cu aceasta caracteristica imbunatatita

Noile iPhone-uri ar putea veni cu aceasta caracteristica imbunatatita

La fel cum a procedat anul trecut cu iPhone Xs, Xs Max si XR, compania Apple din Cupertino va lansa trei noi modele iPhone 11 in aceasta toamna.

Noile modele vor integra noul cip A13, cip cunoscut acum cu numele de cod Cebu. Conform oamenilor care au vazut noile iPhone-uri, toate cele trei modele iPhone 11 vor avea in continuare un port Lightning.

Daca zvonurile sunt adevarate, Apple va renunta la 3D Touch pe smartphone-urile sale din 2019. In schimb, Apple va integra Haptic Touch, o caracteristica care a debutat in iPhone XR din 2018.

CITESTE SI:  BBC sustine ca Netflix si Amazon ii termina

Prin urmare, nu este surprinzator sa aflam ca, conform 9to5Mac, iPhone-urile din 2019 ale Apple ar putea veni cu un motor tactil imbunatatit. Motorul tactil pe care Apple il va folosi a primit numele de cod “lead haptics”.

Nu multe se stiu despre aceasta componenta in acest moment, dar exista o sansa ca ar putea fi folosita pentru imbunatatirea caracteristicii.

CITESTE SI:  Cum vrea Netflix sa recomande continut mai bine ca algoritmii

Avand in vedere ca iPhone-urile din 2019 s-ar putea sa nu mai aiba 3D Touch, are logica ca Apple va incerca sa imbunatateasca caracteristica Haptic Touch.

Desi caracteristica 3D Touch si conceptul ecranelor sensibile la presiune are multa logica, dezavantajul e ca acea caracteristica nu a fost intotdeauna intuitiva.

Asta pentru ca depindea de dezvoltatorii terti sa aleaga cum sa implementeze aceasta caracteristica in aplicatiile lor. Iar unii dezvoltatori aleg sa foloseasca caracteristica, altii nu.

CITESTE SI:  Ce companie va vinde ecrane pliabile catre alti producatori de smartphone-uri pliabile

Asta inseamna ca, daca esti obisnuit cu anumite gesturi 3D Touch pentru o aplicatie, ai putea fi derutat de gesturile 3D Touch diferite dintr-o aplicatie diferita.

In orice caz, va trebui sa asteptam si sa vedem cum va fi noul motor tactil al companiei Apple din Cupertino. Deci reveniti in urmatoarea perioada pentru mai multe detalii.

Sursa imagine: Flickr.com