fbpx
Noile butoane Razer pentru tastaturile personalizabile

Noile butoane Razer pentru tastaturile personalizabile

Compania Razer din Statele Unite lanseaza noi accesorii pentru tastaturile personalizabile. E vorba despre 128 de butoane interesante. Cu aceste butoane ale companiei din Statele Unite, iti poti personaliza actuala tastatura personalizabila, cu conditia sa fie compatibila.

Unul dintre avantajele construirii unei tastaturi personalizate e ca poti personaliza o multime de aspecte si caracteristici. Cumpararea unui keyboard care a fost deja asamblat e in general mai ieftina si implica mai putina munca.

CITESTE SI:  Ce va folosi Google pentru autentificarea cu doi factori, in mod implicit

Dar renunti la personalizabilitate. Cu toate acestea, propriile keyboard-uri ale companiei Razer din Statele Unite ar putea fi diferite. Compania din Statele Unite a anuntat noi accesorii, inclusiv setul de taste Phantom.

Daca nu esti incantat de actualele tale butoane, le poti incorpora pe acestea de la Razer. Conform companiei din Statele Unite, unele dintre caracteristicile acestora e faptul ca laturile lor sunt translucide, ceea ce va permite luminii sa circule prin aceste butoane.

CITESTE SI:  Ce tablete iPad sunt afectate serios de acest update

Aceasta e abordarea companiei din Statele Unite la celelalte taste cu design similar. Conform companiei din Statele Unite, exista 128 de taste incluse si vor fi compatibile cu tastaturile personalizabile Mini si Tenkeyless ale Razer, dar si cu unele keyboard-uri personalizabile mecanice de dimensiune completa care folosesc standardele americane si englezesti pentru randul inferior.

Pe langa aceste butoane, Razer vinde si cabluri infasurate, accesorii care sunt populare in comunitatea tastaturilor personalizabile. Daca aceste taste ti-au trezit interesul, poti accesa site-ul web al companiei din Statele Unite pentru detalii. Ce parere ai despre noile butoane ale companiei Razer din SUA pentru tastaturi personalizabile? Crezi ca pasionatii vor fi entuziasmati de aceste taste ale companiei americane pentru keyboard-uri care pot fi personalizate?