fbpx

Noi smartphone-uri Samsung Galaxy sunt in lucru

Noi smartphone-uri Samsung Galaxy sunt in lucru

Samsung si-a schimbat schema de denumire anul trecut, avand in vedere ca acum se bazeaza pe o litera care indica unele dintre caracteristicile smartphone-urilor si care este urmata de o cifra care indica dimensiunea displayului si puterea componentelor interne.

Acest lucru s-a intamplat odata cu introducerea smartphone-urilor Samsung Galaxy A3 si Samsung Galaxy A5. Acum, niste informatii gasite pe website-ul indian de import si export Zauba indica faptul ca succesorii celor doua smartphone-uri ar putea fi lansati in viitorul apropiat.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri iPhone 12 s-ar putea lansa abia in noiembrie

Website-ul indian Zauba este unul care listeaza produsele care sunt trimise in India, precum si in afara Indiei, asa ca s-ar putea sa nu primeasca prea multa atentie din partea restului lumii dezvoltate.

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca nu este deloc util cand vine vorba despre culesul indiciilor a ceea ce ar putea fi pentru viitor, iar acum este unul dintre acele momente.

Se pare ca listarea de pe Zauba indica posibilitatea unor noi versiuni pentru smartphone-urile Samsung Galaxy A3 si pentru Samsung Galaxy A5 care este echipat cu sistemul de operare Android Lollipop.

CITESTE SI:  VIDEO: Lumini de trafic la nivelul solului ar putea preveni accidentele mersului in timpul texting-ului

Ar trebui sa fie interesant, avand in vedere ca cele doua smartphone-uri Galaxy au fost destinate tinerilor atunci cand au fost lansate.

Cat despre succesorii smartphone-urilor Samsung Galaxy A3 si Samsung Galaxy A5, se pare ca acestea vor fi cunoscute ca si SM-A310F si SM-510F, unde ultima litera ar putea fi foarte probabil un cod de tara.

CITESTE SI:  Cu cat scade autonomia smartphone-urilor Samsung Galaxy S20, daca setezi ecranul la 120Hz

Pe langa asta, listarea indica, de asemenea, ca smartphone-ul SM-310F va avea un display de 4,75 inch si ca SM-510F va incorpora un display de 5,2 inch.

Acest lucru ar insemna o foarte mica crestere a dimensiunii comparativ cu presupusele predecesoare atunci cand acest vor sosi, dar orice fel de crestere este mai bine decat nimic. nu-i asa? In orice caz, dezvaluirea lor ar trebui sa fie mai curand decat mai tarziu.

Sursa: Zauba.com