fbpx
Noi dispozitive Google Glass s-au lansat, da nu sunt pentru tine

Noi dispozitive Google Glass s-au lansat, dar nu sunt pentru tine

Alphabet, compania parinte a Google, tocmai a lansat o versiune pentru companii a Google Glass. Dezvoltatorii deja isi ofera tehnologia ochelarilor inteligenti pentru intrebuintari legate de companii.

Compania a scos destul de mult in evidenta beneficiile ochelarilor inteligenti Google Glass in trecut cand acest produs a fost lansat ca parte a unui Program Explorer acum cativa ani. Cu toate acestea, ambitiile companiei in a pune un computer purtabil pe fetele noastre s-au stins.

Compania nu a lansat o alta versiune a ochelarilor inteligenti si nu am mai auzit multe despre acest produs in ultimii doi ani. Cu toate acestea, o noua pereche de ochelari inteligenti Google Glass a fost lansata ieri, dar sa nu te entuziasmezi prea tare pentru ca nu e pentru tine.

CITESTE SI:  Ce pret are acest SSD Samsung foarte portabil

Gigantul a inceput sa se concentreze pe intrebuintarile acestei tehnologii pe piata companiilor. In ultimii doi ani, compania a lucrat pentru ca ochelarii inteligenti Google Glass sa fie mai utili in cateva industrii.

CITESTE SI:  La ce ar putea fi util robotul pentru locuinte al Amazon

Noii ochelari inteligenti Google Glass Enterprise Edition care s-au lansat ieri fac dispozitivul la care compania a lucrat in ultimii in ultimii ani sa fie disponibil pe larg pentru clientii din companii.

De-a lungul acestui timp, compania a lucrat cu anumiti parteneri pentru a transforma ochelarii inteligenti Glass intr-unii mai utili in fabricile lor si pe liniile lor de productie.

GE Aviation este unul dintre partenerii cu care compania a lucrat. Mecanicii sai lucreaza cu ochelarii inteligenti care afiseaza instructiuni importante in timp ce oamenii de acolo executa asamblare si servicii de intretinere.

CITESTE SI:  De ce Apple si Intel dau in judecata o companie a SoftBank

Dispozitivul le elibereaza mainile, iar GE Aviation estimeaza ca acest dispozitiv a imbunatatit eficienta cu pana la 12 procente. In mod evident, noul dispozitiv Google Glass nu va fi disponibil pentru clientii obisnuiti dar, cu toate acestea, este bine sa vedem ca compania a gasit in sfarsit un loc pentru acest produs.