fbpx

Niste studenti tailandezi au fost prinsi trisand la examene folosind metode high-tech

Niste studenti tailandezi au fost prinsi trisand la examene folosind metode high-tech

O universitate din Tailanda a prins un grup de studenti care au folosit smartwatch-uri si camere ascunse in ochelari pentru a trisa la examene, obligand universitatea sa anuleze testele celorlalti.

Va amintiti cum in trecut copiatul era ceva la fel de simplu ca scrierea notitelor si raspunsurilor pe brat si prin purtarea unei camasi cu maneci lungi? Da, stim.

Tuturor ne lipsesc acele zile, dar, in ziua de azi, elevii au devenit mult mai inventivi. Recent, un grup de studenti tailandezi a fost prins trisand folosind metode elaborate.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e util acest ceas daca ai reactii alergice

Potrivit rapoartelor, acesti studenti tailandezi s-au bazat pe tehnologie, printre care s-a numarat o camera ascunsa in ochelarii lor, precum si un smartwatch. Modul in care a functionat aceasta mica schema de trisat este prin faptul ca unii studenti tailandezi care au fost pusi pe post de mandatari care intra in examen si scaneaza foaia de examen cu o camera ascunsa.

CITESTE SI:  Aplauda-l pe presedintele Chinei oricand si oriunde cu aceasta aplicatie

Apoi, tailandezii parasesc incaperea devreme dupa ce ticalosia a fost facuta, iar apoi intrebarile sunt trimise catre a doua echipa.

A doua echipa va completa apoi acele raspunsuri si le vor trimite inapoi prin smartwatch-uri catre studentii tailandezi aflati la examen, in acest fel ei vor putea raspunde la intrebarile de la examen cu raspunsurile corecte.

In mod nesurprinzator, acesta este motivul pentru care multe universitati au interzis folosirea tuturor ceasurilor (inclusiv a celor obisnuite, probabil ca masura de precautie) de catre studenti in timpul examenelor.

CITESTE SI:  Cu ce va inlocui Apple Face ID pe iPhone-uri

Studentii tailandezi care au fost prinsi au fost pusi pe lista neagra de universitate care a trebuit de asemenea sa anuleze examenele in curs si sa le reprogrameze pentru o data ulterioara. Sa speram ca acesti tailandezi care au fost prinsi trisand folosind metode high-tech vor primi ceea ce merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *