fbpx

Niste hoti abili au furat iPhone-uri dintr-un camion in miscare

Niste hoti abili au furat iPhone-uri dintr-un camion in miscare

Cinci barbati au fost arestati in Olanda, fiind suspectati ca au furat iPhone-uri in valoare de 500.000 de euro dintr-un camion in miscare. Acestia au condus in spatele camionului, iar unul dintre hoti s-a catarat pe capota dubei lor in miscare si a patruns in camion prin spate.

Intr-un jaf care pare a fi scos direct din filmul Fast and Furious, un grup de hoti abili au reusit sa fure iPhone-uri dintr-un camion in miscare. Cei cinci romani implicati in acest jaf au condus foarte aproape de spatele camionului cu duba lor inainte ca unul dintre hoti sa se catere pe capota dubei si sa intre in autovehicul din partea din spate.

CITESTE SI:  VIDEO: Un nou clip video nebunesc Assassin's Creed arata un salt nebunesc de la 38 de metri

BBC, o publicatie despre care toata lumea stie ca deruleaza o campanie de denigrare a romanilor si care nu uita niciodata sa foloseasca termenul de “romani” atunci cand este vorba despre ceva negativ, nu a pierdut o ocazia sa scrie despre niste hoti romani care au furat niste iPhone-uri.

De parca hotia ar avea nationalitate romana. Cei cinci romani au fost arestati in Olanda, fiind suspectati ca au furat iPhone-uri in valoare de 590.000 de dolari din acel autovehicul in miscare.

CITESTE SI:  Olanda vrea ca intreg sistemul lor feroviar sa functioneze pe energie eoliana pana in 2018

Jaful indraznet a implicat conducerea unei dube foarte aproape de spatele camionului in miscare, inainte ca unul dintre hoti sa se catere pe capota dubei lor in miscare si sa intre in camion pentru a fura iPhone-urile.

Odata ce individul a putut sa intre in camionul in miscare, cutii cu iPhone-uri au fost pasate inapoi si furate prin acoperisul dubei in timp ce autovehiculele continuau sa se miste. Jaful a avut loc pe autostrada A73, langa Horst.

CITESTE SI:  Ce pedeapsa ar putea primi un fost student care a distrus zeci de PC-uri

Potrivit ED, o agentie de stiri din Olanda, aceasta nu este singura data cand hotii au comis un jaf in acest fel si ca bandele implicate in aceste jafuri isi modifica deseori autovehiculele.

Politia a arestat cinci barbati despre care se banuieste ca sunt hotii care au organizat jaful weekendul trecut. De asemenea, politia a gasit iPhone-uri la adresa lor precum si duba despre care se crede ca au folosit-o in acel jaf in care au furat iPhone-urile dintr-un autovehicul in miscare.