fbpx

VIDEO: Nintendo va lansa o noua franciza de jocuri pentru dispozitivele mobile

Nintendo va lansa o noua franciza de jocuri pentru dispozitivele mobile

Nintendo a anuntat o noua franciza exclusiva pentru mobil si dezvoltata in parteneriat cu studioul japonez Cygames. Noul joc de actiune RPG a fost codezvoltat de Nintendo si Cygames cu scopul de a aduce la viata viziunea comuna a unei noi experiente de gaming cu atractie la nivel mondial.

Cand vine vorba despre eforturile companiei Nintendo in domeniul jocurilor mobile, ceea ce am vazut pana acum este lansarea de jocuri bazate pe francize existente create de aceasta companie, cum ar fi Mario, Animal Crossing, Fire Emblem si asa mai departe.

CITESTE SI:  Care este al doilea cel mai de succes film din istorie

Chiar si aplicatia Miitomo – care poate parea un titlu nou – se bazeaza de fapt pe personajele Mii folosite de Nintendo pentru sistemul sau avatar. Cu toate acestea, se pare ca Nintendo incepe sa ia jocurile mobile mai in serios, avand in vedere ca compania a anuntat ca va lansa o noua franciza care va fi exclusiva pentru dispozitivele mobile.

Acest titlu pentru dispozitive mobile al Nintendo va fi Dragalia Lost, un joc RPG de actiune dezvoltat in parteneriat cu studioul japonez Cygames. Se pare ca Dragalia Lost este un titlu interesant, iar vestea buna este ca se pare ca jucatorii nu vor trebui sa astepte prea mult timp pentru lansarea sa.

CITESTE SI:  Intr-un atac DDoS au participat pe ascuns un numar masiv de smartphone-uri

Lansarea jocului Dragalia Lost pentru dispozitivele mobile este programata in aceasta vara pe piete precum Japonia, Taiwan, Hong Kong si Macao. Nu se mentioneaza o lansare pe pietele occidentale, deci credem ca jucatorii din vest vor trebui sa astepte si sa vada.

CITESTE SI:  De ce Amazon va lansa peste 3000 de sateliti in spatiu

De asemenea, nu exista prea multe informatii despre jocul Dragalia Lost in acest moment, dar il puteti urmari in trailerul de mai jos. Preturile nu au fost mentionate, dar avand in vedere ca titlurile recente ale Nintendo au fost gratuite de jucat cu achizitii in-app, nu am fi surprinsi daca Dragalia Lost pentru dispozitivele mobile va fi exact la fel.