fbpx
Nintendo Switch si iPhone se bat pe aceleasi componente

Nintendo Switch si iPhone se bat pe aceleasi componente

Recent, s-a spus ca Nintendo planuia sa creasca productia consolei Switch cu doua milioane de unitati cu scopul de a satisface cererea din vacanta. Cu toate acestea, se pare ca aceasta ar putea fi o sarcina mai greu de indeplinit decat credea Nintendo, pentru ca compania japoneza concureaza se pare cu iPhone-urile Apple pentru componentele hardware.

Asta potrivit unei stiri de The Wall Street Journal care sustine ca Nintendo si Apple se bat aparent pe aceleasi componente hardware atat pentru consola de jocuri Switch, cat si pentru iPhone.

CITESTE SI:  Cel mai nou film al lui Steven Soderbergh a fost filmat in intregime cu iPhone-ul

Una dintre acele componente pe care se bat consola Switch si iPhone-ul ar fi memoria NAND de la Toshiba, iar un purtator de cuvant al companiei i-a spus publicatiei ca, “Cererea pentru memoria noastra flash NAND a fost incredibil de mare fata de rezerva noastra, iar situatia va ramane probabil asa si in restul acestui an”.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e util acest ceas daca ai reactii alergice

Alte componente care sunt de asemenea aparent in competitie sunt displayurile LCD si micile chestii folosite in controller-ele Joy-Con ale Nintendo Switch care ajuta la oferirea caracteristicii HD Rumble gamerilor pe care compania a promovat-o in trecut.

Nu suntem siguri daca dificultatea de a procura componente este ceva ce compania japoneza de jocuri a previzionat anterior, sau daca compania nu s-a asteptat ca Switch sa aiba un asa mare succes. Stirea de The Wall Street Journal spune ca analistii indica faptul ca singura modalitate pentru Nintendo de a depasi aceasta problema este prin cresterea cheltuielilor lor, dar avand in vedere ca Switch costa, se pare, 275 de dolari de fabricat si ca pretul de comercializare al consolei este de 299,99 dolari, nu prea mai exista spatiu de negociere. Numai daca Nintendo nu se supara sa scoata mai putin profit.