Nintendo spune ca serviciul sau de gaming online va merita asteptarea

Nintendo spune ca serviciul sau de gaming online va merita asteptarea

Online

Serviciul de gaming online al Nintendo a fost initial stabilit pentru o lansare in 2017, dar intre timp a fost amanat. Apoi, compania Nintendo a confirmat la inceputul acestei luni ca acesta va fi lansat in septembrie 2018, in schimb, si ca gamerii vor trebui sa plateasca 4 dolari pe luna pentru a-l accesa, sau 20 de dolari pe an daca vor un abonament de un an de zile.

Nu par a fi multi bani, dar avand in vedere ca in ziua de azi avem tendinta de a ne abona la multe lucruri, inseamna ca dam destul de multi bani din buzunarele noastre pentru ele.

CITESTE SI:  Twitter a luat aparent in considerare o contopire cu Yahoo

Cu toate acestea, Nintendo sustine ca va merita sa asteptam serviciul sau de gaming online. Optimismul companiei japoneze a fost dezvaluit atunci cand presedintele Nintendo, Tatsumi Kimishima, si directorul executiv al companiei, Shinya Takahashi, si-au dezvaluit planurile pentru ce pregateste compania.

Shinya Takahashi a fost citat spunand: “Avem cateva idei despre cum sa procedam pentru ca Nintendo Switch Online sa fie atragator atunci cand va fi un serviciu de gaming cu plata, deci cred ca urmatorul anunt va merita asteptarea”.

Presedintele Nintendo, Tatsumi Kimishima, adauga: “De aceea, dorim sa alocam resurse substantiale serviciului online de gaming si ne vom gandi cum trebuie sa ne dedicam energia pentru acest serviciu cu plata. Cat despre modul in care planuim sa ne popularizam serviciul online de gaming, este mai putin vorba despre mecanism si mai mult despre ce fel de produse putem oferi, iar raspandirea acesstuia va depinde de faptul ca consumatorii vor ce oferim noi sau nu”.

CITESTE SI:  VIDEO: Test in cadere cu iPhone 8. Urmareste ce se intampla cu iPhone-ul din sticla

Dupa cum se pare, gamerii Nintendo Switch se pot bucura de jocuri online in mod gratuit in acest moment, dar odata ce serviciul online de gaming va fi lansat, vor trebui sa plateasca pentru acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *