fbpx

Nintendo si Google aduc Mario Kart pe Google Maps

Nintendo si Google aduc Mario Kart pe Google Maps

Pentru a sarbatori Ziua Mario (10 martie), compania americana Google a colaborat cu Nintendo pentru a aduce mascota emblematica de jocuri video pe Google Maps. Incepand de pe 10 martie si terminand pe 17 martie, utilizatorii Google Maps din intreaga lume pot inlocui sageata de navigare a aplicatiei cu personajul celebru al Nintendo.

10 martie este pentru majoritatea oamenilor o zi ca oricare alta. Cu toate acestea, daca sunteti fanii francizei companiei Nintendo, s-ar putea sa stiti ca data de 10 martie poate fi de asemenea scrisa ca MAR10 (Mario).

CITESTE SI:  Oamenii chiar vor folosi Apple Maps daca va primi aceasta caracteristica

Pentru a celebra asta, compania americana si Nintendo au batut palma pentru ceva special. Acest ceva special va veni sub forma unor curse Mario Kart pe Google Maps, iar utilizatorii vor putea urmari hartile drept personajul indragit.

In loc de pictograma obisnuita care va reprezinta pe Google Maps, utilizatorii au optiunea de a o schimba pentru a deveni Mario in faimosul sau cart. Potrivit companiei americane, “Cunoastem un adevarat fan Mario atunci cand vedem unul. El pune muzica de fundal a Super Mario Bros. in bucla, viseaza si ziua cum colecteaza monede din aur si ciuperci 1-UP si vrea doar sa traverseze Regatul Ciupercilor cu Luigi, Toad si Yoshi pentru a o salva pe Printesa Piersica. Pentru a=l sarbatori pe instalatorul nostru preferat devenit sofer de curse in ziua sa speciala – MAR10 Day – am colaborat cu echipa de la Nintendo pentru ca Mario sa va insoteasca in toate aventurile dv. cu Google Maps saptamana aceasta”.

CITESTE SI:  MediaTek ar putea fi furnizorul de cipuri pentru unele smartphone-uri Samsung
CITESTE SI:  Canon tocmai a creat un senzor masiv de 250MP

Pentru a activa aceasta caracteristica, va trebui sa aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei Google Maps pe dispozitivul iOS sau Android. Daca ati actualizat sau descarcat aplicatia, mergeti la coltul din dreapta-jos al aplicatiei si atingeti pictograma “?” care va putea porni aceasta functie creata in colaborare cu Nintendo. Aceasta nu este o schimbare permanenta, deoarece evenimentul va fi derulat doar o saptamana.