fbpx
Nintendo NX va folosi cartuse in loc de discuri

Nintendo NX va folosi cartuse in loc de discuri

Faptul ca Nintendo NX foloseste cartuse a fost spus in trecut. Acum, acest lucru pare mai probabil, avand in vedere ca Wall Street Journal a auzit ca consola de urmatoare generatie a companiei va folosi cartuse.

Compania nu a confirmat o multime de detalii despre consola de urmatoare generatie a sa, dar se pare ca ceva ce s-a zvonit in trecut ar putea fi adevarat.

O mare publicatie de stiri a reiterat stiri cum ca in loc sa foloseasca discuri, consolele Nintendo NX vor folosi cartuse la fel ca consola existenta portabila 3DS a companiei.

CITESTE SI:  Acest om de la Amazon e interesat de dezvoltarea de gaming

Compania evident nu a confirmat oficial nimic despre consola si nu ne putem astepta la ea inainte de evenimentul de lansare.

Alte stiri indica ca Nintendo NX va fi mai mult o consola portabila puternica care are controllere detasabile si care pot fi folosite pentru a extinde experienta de gaming pe televizoare.

CITESTE SI:  Jurnalul de activitate al consolei Nintendo Switch s-a resetat dupa un an

Citand “oameni familiarizati cu aceasta chestiune” The Wall Street Journal titreaza ca Nintendo NX va folosi cartuse in loc de discuri.

Este probabil ca vom vedea o solutie similara cu ceea ce a implementat Nintendo pentru consola portabila 3DS.

O diferenta evidenta intre discuri si cartuse este ca acele cartuse inmagazineaza mai putine date. De exemplu, discurile pentru Xbox One si PlayStation 4 pot inmagazina pana la 50GB de date si chiar si atunci unele jocuri necesita ca jucatorii sa descarce mai mult continut pe hard disk-ul consolei, asa ca nu poate fi spus cu siguranta cat de multe date vor inmagazina cartusele consolei NX.

CITESTE SI:  De ce Nintendo e tarata in instanta din cauza Switch Lite

Nintendo nu a oferit o data de lansare confirmata pentru NX inca, dar se asteapta ca aceasta consola va fi lansata in luna martie a anului viitor.