fbpx

Nintendo inregistreaza cateva marci in Japonia, inclusiv Wario Land, cu geamanul malefic al lui Mario

Nintendo inregistreaza cateva marci in Japonia, inclusiv Wario Land, cu geamanul malefic al lui Mario

Nintendo a trecut la inregistrarea catorva marci comerciale pentru “programe de jocuri video descarcabile” in Japonia. Marcile inregistrate in Japonia sunt dupa cum urmeaza: Dillon’s Dead-Heat Breakers, Luigi’s Mansion, Mario & Luigi, Metroid, Metroid Prime, Smash Bros., Wario Land si WarioWare. Cele mai multe dintre marcile inregistrate sunt de la francize despre care stim ca au jocuri viitoare.

Desi Mario ar putea fi cel mai popular si usor de recunoscut personaj, fanii companiei Nintendo din Japonia sunt probabil familiarizati si cu geamanul malefic al lui Mario, Wario, pentru ca mai multe jocuri bazate pe Wario au fost create in trecut pentru diversele console ale Nintendo.

CITESTE SI:  HP va achizitiona businessul de imprimante al Samsung pentru o suma mare

Cu toate acestea, ar putea fi in lucru un nou joc cu geamanul malefic al lui Mario pentru Nintendo Switch? Se pare ca exista o sansa sa se intample asta, conform unei inregistrari recente a unei marci in Japonia, marca care se numeste “Wario Land”.

Desi Nintendo din Japonia ar putea pur si simplu sa incerce sa-si protejeze proprietatea intelectuala, ceea ce determina ca aceasta inregistrare de marca sa fie deosebit de convingatoare este faptul ca aceasta este doar una din mai multe inscrieri pe care Nintendo le-a efectuat recent, iar celelalte inscrieri sunt pentru jocuri care au fost deja confirmate.

CITESTE SI:  Germania vrea ca masinile fara sofer sa aiba cutii negre

Printre aceste jocuri se numara Dillon’s Dead-Heat Breakers, Luigi’s Mansion, Mario & Luigi, Metroid, Metroid Prime si Smash Bros., asa ca, cum am spus, avand in vedere ca unele dintre aceste titluri ale companiei din Japonia au fost confirmate, probabil ca Wario Land ar putea fi de asemenea in lucru si ca ar putea fi anuntat in viitorul apropiat, posibil la E3 2018.

CITESTE SI:  Executii ISIS recreate intr-un joc

Nu se cunosc prea multe despre joc, dar este posibil ca acesta va fi similar cu titlurile Wario lansate anterior, cu exceptia cazului in care Nintendo din Japonia planuieste sa mearga pe traseul Mario Odyssey cu Wario, deci ar putea rezulta un joc interesant.