fbpx

Nintendo explica de ce nu renunta inca la consola 3DS veche

Nintendo explica de ce nu renunta inca la consola 3DS veche

Presedintele Nintendo America, Reggie Fils-Aime, a fost in New York saptamana aceasta pentru a promova produsele companiei pentru sarbatori. De asemenea, au existat multe lucruri de discutat.

O buna parte din discutii s-a axat pe noua consola Nintendo Switch si pe cea 3DS mai veche. Reggie Fils-Aime a explicat de ce compania Nintendo inca nu renunta la 3DS.

Avand in vedere ca Nintendo Switch ofera un ecran mai mare si hardware mai puternic, are logica faptul ca multi au crezut ca Switch este destinata sa inlocuiasca nu numai consola Wii U, dar si pe cea 3DS, dat fiind faptul ca Switch poate fi transportata usor si poate fi conectata la TV.

CITESTE SI:  De ce reteaua sociala Facebook a picat pentru multe ore

Cu toate acestea, compania japoneza Nintendo a continuat sa-si mentina gama de console si jocuri 3DS. Recent, intr-un interviu pentru Kotaku, presedintele Reggie Fils-Aime pentru Nintendo America a explicat de ce continua sa mentina gama veche.

Reggie Fils-Aime a indicat ca consola 3DS este un dispozitiv mai accesibil ca pret decat Switch si ca ar putea atrage mai bine publicul tanar. “Cu toate acestea, exista multi oameni foarte tineri care au oportunitatea de a avea primul lor dispozitiv de gaming pentru o experienta de gaming fantastica. Iar pentru asta exista consolele 2DS si 3DS”.

CITESTE SI:  Ce companie doreste ca dispozitivele sale purtabile sa detecteze coronavirusul Wuhan

Comentariul lui Reggie Fils-Aime a fost ca raspuns pentru unii fani care erau se pare frustrati pentru ca se lanseaza numai jocuri pentru consola 3DS.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi lansat vinilul cu o calitate superioara a sunetului

Cu toate acestea, Reggie Fils-Aime de la Nintendo a subliniat faptul ca atentia companiei este concentrata foarte mult pe consola Switch si a indicat ca se produce un nou joc in cadrul francizei Luigi’s Mansion pentru Switch. “Ei bine, vrem ca cea mai noua experienta sa fie pe Switch. Tocmai de aceea, viitorul joc Luigi’s Mansion va fi o experienta fantastica”, spune Reggie Fils-Aime.