fbpx

Nintendo confirma filmul Mario si ca va fi coprodus de Shigeru Miyamoto

Nintendo confirma filmul Mario si ca va fi coprodus de Shigeru Miyamoto

Mario, saluta Minionii! Nintendo a confirmat ca lucreaza la un film animat Super Mario cu Illumination. Wall Street Journal a vorbit anterior despre asta in luna noiembrie.

Nu exista prea multe detalii despre pelicula, dar este coprodusa de Shigeru Miyamoto – creatorul lui Mario si al multor personaje emblematice ale Nintendo – si Chris Meledandri care este cel mai bine cunoscut datorita francizei Despicable Me.

Filmele bazate pe jocuri video nu au fost niciodata grozave, iar Super Mario Bros. din 1993 este dovada acestui fapt. Cu toate acestea, studiourile de film au continuat sa produca pelicule bazate pe jocuri video si am auzit zvonuri conform carora compania Nintendo ar putea fi interesata sa lanseze un alt film Mario.

CITESTE SI:  De ce viitorul filmelor cu Spider-Man in MCU e incert

Se pare ca zvonurile au fost oarecum corecte, deoarece intr-un anunt al Nintendo, compania a confirmat ca un film bazat pe acest personaj se afla in lucru si ca va fi o colaborare dintre Nintendo si Illumination Entertainment (compania a lucrat de asemenea la filme de animatie precum Despicable Me, Minionii si Epoca de Gheata).

CITESTE SI:  Cum arata consola de jocuri Nintendo Switch cu Android Q

Pelicula va fi, de asemenea, coprodusa de Shigeru Miyamoto si Chris Meledandri. Avand in vedere ca Shigeru Miyamoto a creat personajul Mario, ne asteptam la lucruri mari.

Din pacate, detaliile despre pelicula Nintendo coprodusa de Shigeru Miyamoto sunt limitate in acest moment si nu se stie daca va fi complet animata, live-action (adica fara animatie), sau daca va fi un amestec cu ambele la fel ca in cazul peliculei Detective Pikachu.

CITESTE SI:  O consola Game Boy Classic Edition ar putea fi in lucru la Nintendo

De asemenea, nu s-a suflat o vorba despre data in care filmul va fi lansat, dar presupunem ca nu ar trebui sa ne asteptam ca va aparea in acest an. In orice caz, va fi interesant de vazut daca Nintendo va reusi acolo unde altii nu au reusit. Vom urmari cu atentie informatiile despre pelicula Mario coprodusa de Shigeru Miyamoto si vi le vom oferi atunci cand vor fi disponibile.