fbpx

Nike va vinde adidasi Back to the Future care isi strang singuri sireturile in 2016

Nike va vinde adidasi Back to the Future care se leaga singuri la siret in 2016

Este 2015 si, din pacate, exista cateva lucruri de la Back to the Future care inca nu au devenit realitate, cum ar fi hoverboard-urile care functioneaza peste tot si adidasii Nike care isi strang sireturile singuri.

Cu toate acestea, poate va amintiti ca, in 2014, designerul adidasilor Nike “Back to the Future” a promis ca vom vedea astfel de adidasi in 2015.

Se pare ca acest lucru s-a dovedit a fi partial adevarat. Nike a confirmat ca adidasii Back to the Future care isi strang singuri sireturile sunt acum realitate, desi intr-o forma foarte limitata. Persoana foarte norocoasa care ajunge sa ii poarte este nimeni alta decat Michael J. Fox care interpreteaza personajul Marty McFly din film. S-a speculat ca Fox isi va arata noii sai adidasi la Jimmy Kimmel, acolo unde este programat sa apara acesta mai tarziu.

CITESTE SI:  Nike lanseaza carcase de iPhone produse din talpi de tenisi

Intr-o imagine postata de Fox pe Twitter, acesta arata o scrisoare scrisa pentru Fox de Tinker Hatfield, designerul adidasilor Nike Back to the Future care isi strang singuri sireturile, in care Hatfield a scris, “Desi proiectul a inceput ca ceva science fiction, suntem acum mandrii sa transformam aceasta fictiune in realitate”.

CITESTE SI:  Cu ce sportiv eSports a semnat Nike un acord de sponsorizare

Asadar, cum am spus deja, Hatfield a avut dreptate in legatura cu faptul ca adidasii Nike care se strang singuri la siret vor aparea in 2015, dar, cat despre disponibilitatea generala, acesta a declarat ca vor fi lansate mai multe perechi in 2016.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret vor avea tenisii care se strang singuri la siret ai Puma

Cu toate acestea, dupa cum a precizat Nike, incaltamintea va avea o lansare limitata si va fi scoasala licitatie, iar toti banii vor ajunge catre fundatia lui Michael J. Fox care se ocupa cu cercetarea afectiunii Parkinson.

Detaliile in legatura cu aceasta licitatie vor fi dezvaluite in primavara lui 2016, asa ca cel mai bine ar fi sa incepi sa faci economii daca intentionezi sa licitezi pentru adidasii Nike care isi strang singuri sireturile.