fbpx

Nexus 6P vs iPhone 6: teste de camera

Nexus 6P vs iPhone 6 teste de camera - Nexus 6P

Este aproape imposibil sa nu gandesti ca am ajuns in punctul in care producatorii Android produc in sfarsit camere de smartphone-uri care pot rivaliza cu cele de pe iPhone. Nu doar sa rivalizeze. In unele cazuri, aceste noi smartphone-uri Android sterg pe jos cu iPhone.

Desi iPhone-urile companiei Apple s-ar putea sa nu aiba cele mai bune camere de pe smartphone-uri, acestea sunt de obicei foarte consistente in calitate si sunt de obicei folosite ca si repere pentru a le compara cu alte smartphone-uri.

CITESTE SI:  Specificatiile lui ZTE Axon 20 5G, primul smartphone cu camera sub ecran

Acum, avand in vedere ca Nexus 6P este evaluat destul de bine in ceea ce priveste camera sa, suntem siguri ca unii dintre voi se intreaba cum se descurca impotriva lui iPhone 6.

Desi am vazut unele mostre de fotografii lansate, daca esti in cautarea unor teste foto neoficiale cu camera lui Nexus 6P, ai noroc.

Multumita unui post pe Reddit (via Phandroid), se pare ca poster-ul original a reusit sa intre in posesia unui Nexus 6P inainte de lansarea sa oficiala si a facut cateva fotografii de test cu camera telefonului si le-a comparat cu cele ale iPhone 6.

CITESTE SI:  VIDEO: Copiii aleg intre iPhone 6 si Samsung Galaxy S6

Din ceea ce putem spune, aceste fotografii de test sunt facute in conditii de lumina mai putin ideale, dar camera lui Nexus 6P se descurca destul de bine si chiar o depaseste pe cea a lui iPhone 6.

Imaginile capturate de camera sa sunt randate mai luminos, fiind astfel mai clare si prezentand mai multe detalii. Cu toate acestea, reproducerea zgomotului pe Nexus 6P este mai vizibila in aceste situatii decat pe iPhone 6.

CITESTE SI:  Sony A7S III. Ce specificatii de top are aceasta camera

In ciuda zgomotului, aceste fotografii ale lui Nexus 6P sunt inca foarte utile, iar daca planuiesti doar sa le incarci pe o retea de socializare pentru ca prietenii si familia sa le vada, atunci va fi mai mult decat capabil sa duca lucrurile la bun sfarsit.

Nexus 6P vs iPhone 6 teste de camera - iPhone 6

Nexus 6P vs iPhone 6 teste de camera - Nexus 6P