fbpx

New York investigheaza furnizorii de internet pentru vitezele la internet

New York investigheaza furnizorii de internet pentru vitezele la internet

Procurorul general din New York investigheaza daca trei furnizori de internet majori ii inseala pe clienti taxandu-i pentru viteze broadband rapide si esuand in a le oferi rapiditatea promovata, potrivit documentelor vazute de Reuters.

Trebuie sa spunem ca atunci cand furnizorii de internet promoveaza ca vei avea o anumita rapiditate la internet, sansele sa se intampla cum zic ei sunt rare.

Asta pentru ca in cea mai mare parte vitezele promovate sunt de obicei teoretice si ca uneori o varietate de motive pot afecta rezultatul final.

CITESTE SI:  Acesta e materialul cercetatorilor MIT mai negru decat Vantablack

Cu toate acestea, in New York, companii ca Verizon, Time Warner Cable si Cablevision sunt investigate pentru vitezele la internet.

Practic, se pare ca se crede ca in New York aceste companii i-ar putea taxa pe clientii care au cumparat pachete pentru o anumita viteza, doar ca in acelasi timp nu le sunt oferite acele promise.

Potrivit procurorului General din New York, Eric Schneiderman, “Locuitorii din New York merita vitezele la internet pentru care platesc. Dar se pare ca multi dintre noi platim pentru un lucru si primim altul”.

CITESTE SI:  Cui ofera Uber zeci de milioane de masti medicale, pentru coronavirusul Wuhan

Pentru a fi mai exacti, problema de aici pare sa fie acordurile de interconectare pe care aceste companii de internet din New York le au cu alte retele pentru schimbul de date, in care vitezele mai mari promise clientilor ar putea fi intrerupte din cauza problemelor tehnice sau disputelor de afaceri in legatura cu aceste acorduri de interconectare.

CITESTE SI:  Noi informatii despre cum ar putea fi casca AR a Apple

Intr-un final, consumatorii din New York nu primesc viteza la internet pentru care au platit. In mod nesurprinzator, companiile vizate de aceasta investigatie, cu exceptia Verizon, au spus ferm ca nimic dubios nu s-a petrecut, dar presupunem ca va trebui sa asteptam si sa vedem cum va decurge investigatia