fbpx

Netflix va anula serialul “Culisele Puterii”

Netflix va anula serialul Culisele Puterii

UPDATE: Deoarece au aparut niste acuzatii de avansuri sexuale din 1986 asupra lui Kevin Spacey impotriva lui Anthony Rapp in varsta de 14 ani, Netflix a decis sa anuleze serialul “Culisele Puterii” in care joaca Kevin Spacey, dupa cel de-al saselea sezon.

“Culisele Puterii” este unul dintre cele mai populare seriale pe care Netflix le-a realizat vreodata. Drama politica a fost impinsa instantaneu spre popularitate atunci cand primul sezon a fost lansat acum cativa ani.

CITESTE SI:  Ce raspunde Apple pentru cineva care sustine ca i s-au sters 3 filme cumparate de pe iTunes

Gigantul online de streaming este in cursul filmarii celui de-al saselea sezon al “Culisele Puterii” care trebuie sa fie lansat in 2018 si care va reprezenta sfarsitul serialului. Compania a confirmat ca urmatorul sezon al serialului “Culisele Puterii” va fi ultimul.

Seria “Culisele Puterii” sustinuta de David Fincher a fost creata de Beau Willimon pentru companie. Acesta se bazeaza pe serialul de succes al BBC din 1990 care la randul lui se bazeaza pe un roman de-al lui Michael Dobbs.

CITESTE SI:  Barack Obama ar putea avea propriul serial pe Netflix

Decizia companiei Netflix de a opri unul dintre cele mai populare seriale originale vine dupa acuzatiile de agresiune sexuala impotriva actorului principal al seriei, Kevin Spacey.

Netflix a spus ca sunt “tulburatoare” acuzatiile aduse lui Kevin Spacey si a confirmat ca nu va dezvolta cel de-al saptelea sezon al “Culisele Puterii”. Productia celui de-al saselea sezon continua pentru moment, iar lansarea sezonului este programata pentru 2018.

De asemenea, stirile indica, de asemenea, ca si viitorul film Gore al Netflix despre Gore Vidal ar putea fi anulat. Si in acesta joaca Kevin Spacey. Cu toate acestea, Netflix nu a confirmat sau infirmat oficial nimic despre filmul Gore inca.

CITESTE SI:  BBC sustine ca Netflix si Amazon ii termina

Fanii serialului Culisele Puterii vor fi cu siguranta tristi ca nu vor mai aparea episoade noi, dar in mod evident Netflix crede ca aceasta este decizia corecta pe care trebuie sa o ia in aceste conditii.