fbpx
NES Classic e disponibila pentru cumparare. De ce e greu de cumparat si in 2018

NES Classic e disponibila pentru cumparare. De ce e greu de cumparat si in 2018

NES Classic este disponibila pentru cumparare de la retailerii online majori. S-ar putea ca oamenii sa aiba noroc la magazinele fizice, dar intrand pe linkurile web ale unor retaileri online, deseori se spune ca aceasta consola nu este pe stoc.

Asa cum a promis Nintendo, consola NES Classic a fost relansata in acest an si este in sfarsit disponibila pentru cumparare. Cei care au ratat sansa de a cumpara consola anul trecut, acum au sansa sa o cumpere.

Consola isi va mentine pretul initial de 60 de dolari, asa ca sa nu platiti cu mult mai mult daca o vedeti la un pret mai ridicat, mai ales daca o vedeti pe eBay. Cu toate acestea, NES Classic ar putea fi greu de cumparat chiar si in 2018.

CITESTE SI:  Pentru ce dispozitive ar putea dezvolta Apple noi cipuri

Potrivit IGN, se pare ca multi retaileri online au precizat ca consola nu mai este disponibila pe stoc. Acest lucru este similar cu ceea ce am auzit in trecut, cand retaileri precum GameStop au spus ca vor pastra cantitati limitate la indemana.

CITESTE SI:  Smartphone-ul iPhone X din acest an ar putea avea un pret mai mic

Nintendo a promis anul trecut ca aprovizionarea cu console NES Classic va fi mai buna in acest an, dar nu pare sa fie cazul, bazandu-ne de epuizarea stocurilor. Ori cererea este considerabil mai mare decat anul trecut, fie livrarea initiala a inventarului este mai redusa.

Retineti ca consolele NES Classic sunt vandute online, ceea ce inseamna ca cei care doresc isi pot incerca norocul la un magazin fizic, dar probabil ca acestia ar trebui sa sune inainte pentru a se asigura ca exista pe stoc pentru a nu fi dezamagiti.

CITESTE SI:  Ce preturi are primul smartphone Oppo cu incarcare wireless

Intre timp, exista speculatii ca Nintendo ar putea avea mai multe serii de console Classic in lucru. Depunerea recenta a unei marci comerciale a dus la speculatii conform carora GameCube Classic ar putea fi pe teava, iar in trecut au existat de asemenea semne ca un N64 Classic ar putea fi in curs de dezvoltare.