fbpx
Munca remote chiar si dupa pandemie. De ce compania Square Enix ofera acesta posibilitate angajatilor sai

Munca remote chiar si dupa pandemie. De ce compania Square Enix ofera acesta posibilitate angajatilor sai

Compania de jocuri Square Enix din Japonia a anuntat ca va permite aproape tuturor angajatilor sai sa lucreze in mod remote, in afara birourilor companiei, chiar si dupa pandemie. Din cateva motive.

Dezvoltatorul si editorul de jocuri Square Enix sustine ca va permite majoritatii angajatilor sai sa lucreze permanent remote, chiar si dupa pandemie.

Incepand cu 1 decembrie, compania va desemna fiecare angajat drept angajat remote sau unul in birourile companiei. In ambele cazuri, acei indivizi vor lucra in medie cel putin 3 zile pe saptamana de la locatiile respective.

CITESTE SI:  Jocul GTA 5 s-a vandut intr-un numar urias de copii

Cu conditia ca pozitia lor sa o permita, vor avea flexibilitate de a-si schimba desemnarea in fiecare luna. Square Enix sustine ca aproximativ 80% dintre angajatii sai s-ar putea sa ajunga sa lucreze remote, chiar si dupa pandemie.

In functie de rolul unui lucrator, jobul sau poate necesita lucrul la unul dintre birourile dezvoltatorului. Dar majoritatea lucratorilor eligibili vor avea sansa de a lucra in afara birourilor, daca doresc, chiar si dupa pandemie.

CITESTE SI:  Ce sunt obligati cei din China care cumpara cartele SIM noi

Square Enix sustine ca implementeaza un program de munca remote chiar si dupa pandemie, in afara birourilor companiei, din cateva motive. In primul rand, crede ca acest program va creste productivitatea si le va permite lucatorilor sa aiba un echilibru intre viata profesionala si cea privata.

Compania Square Enix considera, de asemenea, ca aceasta initiativa pentru angajatii sai va fi o modalitate de a descoperi talente noi si diverse, dar si o modalitate de a rezista unor evenimente precum dezastrele naturale de dupa pandemie.

CITESTE SI:  Regizorul Steven Soderbergh ia in considerare turnarea exclusiv cu iPhone-ul

Square Enix nu e prima companie tehnologica care anunta ca va permite lucratorilor sai sa lucreze remote chiar si dupa sfarsitul pandemiei de coronavirus. Microsoft, de exemplu, va permite angajatilor sa lucreze aproximativ 50% din saptamana de munca in mod remote.