Motivul posibil pentru care Xiaomi si-ar putea crea propria divizie de camere

Motivul posibil pentru care Xiaomi si-ar putea crea propria divizie de camere

Xiaomi pare sa doreasca crearea unei divizii interne pentru camere. Compania chineza nu are neaparat cea mai buna reputatie atunci cand vine vorba despre camerele de pe smartphone-urile sale, desi eforturile recente, cum ar fi Xiaomi Mi Mix 2s, au aratat imbunatatiri semnificative.

In ziua de azi, camerele sunt o caracteristica importanta de luat in considerare atunci cand alegeti un smartphone. De exemplu, utilizatorii ar putea sa ignore cu usurinta toate celelalte caracteristici ale telefonului in favoarea camerei, sau cel putin sa acorde o prioritate ridicata acesteia atunci cand efectueaza o alegere.

CITESTE SI:  Browserul Safari consuma acum mai putin RAM decat inainte

De aceea, nu este surprinzator faptul ca Xiaomi doreste sa se imbunatateasca in privinta acestui aspect. Intr-o stire de MyDrivers, aflam ca Xiaomi vrea sa alcatuiasca o divizie interna de camere.

Acest lucru se bazeaza pe un e-mail intern trimis de CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, care discuta despre crearea unei noi divizii. Nu este clar ce anume spera compania Xiaomi cu crearea acestei noi divizii, dar ar putea fi o modalitate pentru companie de a se diferentia si de a fi cunoscuta ca fiind mai mult decat doar un brand de smartphone-uri de buget.

CITESTE SI:  Disney va pune capat acordului cu Netflix si isi va lansa propriul serviciu

Un bun exemplu ar fi Huawei care este o alta companie din China. Huawei a lucrat cu companii de camere precum Leica in ultimii ani pentru a crea hardware impresionant pentru smartphone-urile sale, cum ar fi Huawei P20 care s-a lansat cu o camera tripla, Huawei fiind primul producator de smartphone-uri care introduce o astfel de configuratie pe un smartphone.

Din pacate, nu s-a mentionat cand vom vedea roadele muncii companiei Xiaomi, dar daca sunteti fani ai produselor companiei, presupunem ca este o veste buna faptul ca incearca sa-si creeze o divizie interna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *